Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy nem esnek el az emberek...

Hogy nem esnek el az emberek a buszokon amikor az fékez? Meg miért jobb azon utazni mint autóval?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy a környezetvédelem miatt jobb. De akkor aki mondják, ők miért dobják a műanyagot a normál kukába?

2020. júl. 27. 22:13
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

#8 Bátor voltál.

#9 Azt mondták, hogy környezetvédelem miatt jobb a busz, de közben gyakran pont ők nem a szelektívbe dobják a műanyagot. Pedig az környezetvédelem miatt van.

Értem köszönöm!

Nekem is van úszoda bérletem, az tényleg olcsóbb mint mindig belépőt venni. Bár múlt héten csak itthon úsztam.

2020. júl. 28. 07:50
 12/40 anonim ***** válasza:
67%

"múlt héten csak itthon úsztam"

elkényeztetett taknyos! :D

vegyél egy 72 órás jegyet aztán menj buszozni! az kevese cokettő kibocsátással jár min a vízforgató a medencében...

2020. júl. 28. 11:46
 13/40 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarok vitába szállni veled, hogy ki mit mond és miért.

A városiasodás sok előnyt és sok hátrányt hordoz magában. Szükséges folyamat, és évezredekre vezethető vissza történetük.

Nem mennék bele hosszas fejtegetésbe. Viszonylag kis területen sok ember él. Képtelenség mindenkit gyaloglásra kényszeríteni, de az sem járható, hogy kizárólag személygépkocsit használjanak. Budapest nem tartozik a nagy városok közé, csak Magyarországon a legnagyobb. Hogyan képzeled megoldani azt, hogy tömegközlekedés helyett egyéni közlekedés legyen?

Egy jól karbantartott autóbusz egy főre jutó károsanyagkibocsátása kisebb, mint egy hasonló állapotban lévő személygépkocsié egy főre vetítve.

2020. júl. 28. 13:59
 14/40 anonim ***** válasza:
39%
13: biztos handras videóin szocializálódott
2020. júl. 28. 14:03
 15/40 A kérdező kommentje:

#12 Nem vagyok elkényeztetett.

Én visszem le a szemetett a mélygarázsba lévő kukákba, és nem a házvezetőnő. A kukatárolóban csak két kuka férbe. Nem gondolt a tervező a szelektív hulladékgyűjtésre.

És nem vagyok már taknyos kisgyerek.

Igen, itthon ötször annyiszór kell fordulni a medencében, mint az úszodában.

De attól, hogy többet úszok itthon, az miért lenne környezetszenyezőbb? A vízet amúgy is kell forgatni és tisztitani?

2020. júl. 28. 14:36
 16/40 A kérdező kommentje:
#14 Nem. Szüleimnek és bátyámnak is zöldrendszámos autója van. Azok a benzin motort csak nagy tempónál kapcsolják be. A városban nem szennyeznek.
2020. júl. 28. 14:42
 17/40 A kérdező kommentje:

"Budapest 72 órás jegy"-re ezt dobta ki a google:

[link]

Erre gondoltál?

2020. júl. 28. 16:00
 18/40 anonim ***** válasza:
58%

igen arra

meg vegyél egy ilyent is: [link]

2020. júl. 28. 17:02
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

"Nem vagyok elkényeztetett. Én visszem le a szemetett a mélygarázsba lévő kukákba

"És nem vagyok már taknyos kisgyerek"

de az vagy!

az ilyeneknek kellene a sorkatonaság... megtanulnád értékelni a dolgokat....

"Nem gondolt a tervező a szelektív hulladékgyűjtésre."

és él még?

2020. júl. 28. 17:04
 20/40 A kérdező kommentje:

#18 Köszi!

Magyar helyesírási szótáram van, és járok heti kétszer logopédushoz a diszlexiámmal.

2020. júl. 28. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!