Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem kivánjátok néha azt, hogy...

Nem kivánjátok néha azt, hogy a gyerekeket tiltanák ki a tömegközlekedési eszközökről?

Figyelt kérdés
Itt bőg egy kölyök fél órája a k.. Va villamoson és még a zeném se nyomja el a zaját.... 🤣😡
2020. júl. 26. 09:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

1. segítettem mindkettő egysejtűnek! - én a vidéki!

2. a nagyfalusiak mindig leszólják a vidéket a vidékieket, úgyhogy feljogosítva érzem magam hogy néha visszaszóljak... :)

2020. júl. 26. 19:00
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy feljogosítva semmire, mivel senki nem bántott itt téged. Annak kell visszapofázni, aki cseszeget, nem sunyi módon fotelhuszárkodni. És megint csak általánosítasz. Mit tettél le az asztalra, hogy ekkora a mellényed? Miért gondolod, hogy leszólhatsz számodra ismeretleneket, és ez teljesen rendben van?
2020. júl. 26. 20:03
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én azt kívánom, hogy a részegen/bedrogozva randalírozókat, valamint a büdös, maguk alá vizelő hajléktalanokat tiltsák ki. Meg a 65 év felettiek reggeli csúcsidőben ne utazhassanak ingyen, mert akkor már nem érné meg nekik reggel a piacra menni a diákok és a dolgozó emberek elől foglalva a helyet. (Aki pedig 65 év feletti, de dolgozik, az egyáltalán nem utazhasson ingyen.) Valamint számos távolsági járatot nem engednék igénybe venni két közeli település között utazóknak, ahol amúgy is rengeteg busz közlekedik minden nap.
2020. júl. 26. 21:10
 34/37 anonim ***** válasza:
35%
Hjajj... az élet "nagy" problémái...
2020. júl. 27. 17:12
 35/37 10 deka farhát ***** válasza:
24%

First world problem.

Én azt kívánom, hogy az önző majmokat tiltsák ki a világból.

2020. júl. 29. 12:57
 36/37 anonim ***** válasza:
57%
Nem, mert valahogy nyilván a visító gyereket is el kell vinni a-ból b-be olykor, de azt határozottan szoktam kívánni hogy legyenek már gyerekes és gyerekmentes kocsik pl a vonatokon... És ezt komolyan nem is értem, hogy miért nem így működik, mindenkinek jobb lenne.
2020. júl. 30. 11:05
 37/37 anonim ***** válasza:
57%

#36 vagyok

Én is fizetnék egy ilyen gyerekmentes lehetőségért nagyon szívesen.

2020. júl. 30. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!