Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Segítettetek volna feleszállni...

Segítettetek volna feleszállni a buszra?

Figyelt kérdés
Lomtalanítás van nálunk, reggel az első busszal mentem munkába, rögtön a 2. Megallónál fel akart szállni 3 c. Asszony, babakocsikkal, fejenként minimum 1 rossz mosógéppel, mikróval meg sok sok fémhulladékkal, ahogy az első próbálta a kocsiját feltolni a buszra, elakadt a kereke és az egész pakk felborult és bedőlt a buszba, ott szerencsétlenkedtek és orditoztak egymással kB 5 percet míg sikerült a mosógépet vissza pakolni, meg a dobba a csaptelepeket vissza dobálni. Aztán a másik 2 fel tudott szállni. Én rögtön az ajtó előtti ülésen ültem, ahol próbáltak felszállni a baba kocsis helyre, nem segített nekik senki, de szerintem elég vicces volt az előadás.

2020. júl. 24. 09:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/2 anonim válasza:
100%
Múltkor ugyan ez volt Zuglóban, a vasútállomáson. Kb. ugyanekkora holmikkal rikácsoltak a lépcsősornál az asszonyok, hogy valaki segítsen már nekik felvinni a batyut. Minek szed össze annyi kacatot, amivel már nem boldogul? Nem segítettem nekik, meg nagyon más se.
2020. júl. 24. 09:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments, egyrészt eleve szabálytalan ilyen mennyiségű és nagyságú cuccal tömegközlekedni, másrészt ezek gyakran mocskosak, nincs kedvem megfogdosni a szemetet. Ráadásul többen is vannak, ergo ha még pakolni is akarnak, meg tudnák oldani. Csak általában annyi esszük nincs, hanem teljesen logikátlanul próbálják a túlméretes sz.rokat felráncigálni.
2020. júl. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!