Szerinted is megoldható lett volna jobban a csepeli hév
pótlása?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 20:53
1/9 anonim válasza:
A) Nem.
B) Igen.
2020. júl. 9. 20:57
2/9 anonim válasza:
Egyszerűbb lett volna az egész vonalon a busz, most szálljak fel a Szent Imrén, majd le a hídnál, fel a pótlóra... Bruhh
2020. júl. 9. 21:17
3/9 anonim válasza:
Nem.
Ha ismered a buszgazdálkodási problémákat, akkor tudod, miért.
2020. júl. 9. 22:24
4/9 anonim válasza:
A beruházás tervezésekor még nem számolhattak azzal, hogy lesz elegendő jármű és főleg járművezető, hiszen dübörgött a vonal kihasználtsága. Most a nyári kiiktatásos menetrend alatt persze sima ügy lenne végig busszal pótolni, főleg így, a fél országot bevonva a melóba, de ez nagy mértékben a pandémiának köszönhető. És ősszel ugyanígy jöhetne a plusz átszállás, miközben a szabadságokat is ki kell adni... Nem minden olyan egyszerű ám, persze sokat segítene, ha a MÁV-HÉyv és a BKK érdemben együtt tudnának működni.
2020. júl. 10. 05:10
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, jóval kevesebben utaznak, de ha nem is utaznának kevesebben, régen is megoldották a teljes vonal pótlást, hétköznap is.
Olyan lehetőség is van, hogy a Szent Imre térnél végállomásozó buszok elmennek a Boráros térig, nem tudom miért ódzkodnak ettől annyira. Már a BKK idején se akartak így pótolni. Ha valaki pl. 159-essel megy, annak se a hévre, se a hévpótlóra nem kéne várnia. Lehet, utálják az utasokat, nem tudok más logikus választ.
2020. júl. 10. 10:27
6/9 anonim válasza:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy szeptember első munkanapjától kezdve mennyivel nagyobb lesz a tömeg. Fogják e bírni a pótlóbuszok. Nekem még az a problémám, hogy az első HÉV 4:38-kor ért a Boráros térre, a pótlóbusz csak 4:46-ra. Így sokan, köztünk én is rákényszerültünk az utolsó 979A éjszakai buszra. A BKK jó fej, hogy csuklós busz küld a 4:06-kor Csillagtelepről induló utolsó járatra. Jobban örültem volna pesti buszoknak a pótlásnál, de most gondolom a sok egyéb pótlás miatt nem lehetséges. Kevés a busz.
2020. júl. 11. 19:39
7/9 A kérdező kommentje:
"Nekem még az a problémám, hogy az első HÉV 4:38-kor ért a Boráros térre, a pótlóbusz csak 4:46-ra."
Ja, 6 perc volt az ígért késés, úgy tűnik már kora hajnalban is problémát okoz ennek a teljesítése. Hogy zajlik a MÁV-nál a jövőbeli menetidő meghatározása? Beül egy ember az autójába éjszaka és leméri mennyi idő alatt van a Borároson? És ez még csak a Boráros tér felé utazás; ennél a buszok valóban a hév beérkezésekor indulnak. De visszafele 0 és 10 perc között teljesen véletlenszerű, hogy mennyit kell a hév indulására várni. Ha 10 percet, akkor kb. 20 perccel több a menetidő Csepel felé (napközben).
2020. júl. 11. 19:48
8/9 anonim válasza:
utálom, alig várom, hogy végre átadják a hévet... máskor végig tudtak menni buszokkal, ez a Kvassay előtti végállomás teljesen indokolatlan laikus szemmel, aztán aki jobban ért hozzá, az biztos máshogy látja.
2020. dec. 1. 19:31
9/9 anonim válasza:
Azért van így, hogy kisebb legyen az utak terheltsége, ennyi buszt nem bírna a forgalom a Szent Imrétől a Borárosig. De tényleg szörnyű, macerás az egész
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!