Hol lehet jelenteni azokat az ellenőröket, akik meg se nézik, hogy milyen jeggyel közlekedem?
Figyelt kérdés
Elképesztően zavaró, hogy az én adómból alkalmaznak ellenőröket, úgy, hogy azok meg se nézik se a jegyet, se a bérletet. Telefonálva állt a metrómegállóban az ellenőr csaj, és még csak nem is érdekelte, hogy előveszem e a bérletet vagy sem. Hányan bliccelnek vajon így? Ráadásul én olyat is ismerek, aki hamisítja a bérleteit. Vissza kellene hozni a besúgó hálózatot az ilyenek miatt (is).2020. jún. 30. 22:15
11/32 A kérdező kommentje:
11 nem tudom ki a gerinctelen ebben az esetben. Én aki azt akarom, hogy rendesen végezzék a munkájukat az emberek, és hogy ne blicceljenek, vagy az, aki védi őket azaz te.
2020. jún. 30. 22:35
12/32 anonim válasza:
Nem védem, de a spicliket még annyira se...
13/32 anonim válasza:
Olyan nagy pofád van, állj az ellenpr elé és tőle kérd számon... ja ez már nem megy.
14/32 A kérdező kommentje:
De igen véded őket. Ez nem spicliség. Ennyi erővel a rendőrséget is szüntessük meg, mert spicliség bejelenteni, hogy valaki lopott, és eljárni az ügyben.
2020. jún. 30. 22:37
15/32 A kérdező kommentje:
15 köszönöm, ez jó ötlet, gondoltam már rá és meg is csináltam már egyszer. Az a baj, hogy hiába kérem számon, semmi nem fog történni, elnézések között azt mondja mostantól figyel. Aztán ugyanúgy lopja a pénzünk a semmittevésért, mert továbbra se fogja végezni a munkát
2020. jún. 30. 22:38
16/32 anonim válasza:
A rendőrségnek az a dolga, de a hétköznapi emberek közül csak a szánalmas sunyi alakok jelentgetnek fel másokat.
17/32 A kérdező kommentje:
18-asnak. A rendőrségnek, ahogy az ellenőröknek se, nincs mindenre kapacitása, ezért van szükség arra, hogy a nép is bejelentse a problémákat. Érdekes amikor Polgár Tamás vitte a tolvajokról a bizonyítékot, őneki a rendőrség Budapest kivételével kb mindig hálás volt.
Egyébként meg a rendőrségen ki jelenti fel a tolvajt szerinted? Egy másik rendőr? Nem, hanem a hétköznapi ember, aki emiatt szerinted spicli
2020. jún. 30. 22:43
18/32 A kérdező kommentje:
Elírtam, 17-esnek*
2020. jún. 30. 22:43
19/32 A kérdező kommentje:
El is fogok menni jelenteni ha lesz időm, hogy több csoporttársaim hamisítják a bérletüket.
2020. jún. 30. 22:47
20/32 anonim válasza:
Legalább nem itt rontod a levegőt, látom azt töröltetted ahol elírták, hogy mi vagy. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!