Hol lehet jelenteni azokat az ellenőröket, akik meg se nézik, hogy milyen jeggyel közlekedem?
Ne vegyel berletet, ennyixdd
En lassan 8 honapja lejart berlettel utazok😂😂 ha meg meglatok egy ellenort aki csinalja is a dolgat a kovetkezo megalloban le szoktam szallni, aztan par perc es jon a kovetkezo busz
Én 11 éve buszozok napi szinten, és eddig még csak 2 ellenőrrel találkoztam. Tehát nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne a dolognak, kevés olyan hozzáállású ellenőr van mint amit leírtál, mert amúgy is kevés van belőlük. Vagy csak azért tűnik annak, mert a legtöbb ellenőr egyáltalán nem is ellenőriz semmit, lehet egész nap más csinál ezért nem lehet velük találkozni? 🤔
Nem éri meg ezzel foglalkozni. Nagy kára úgy se lesz az embernek ebből. Sokkal jobban lehúzták pl. az autósokat, motorosokat a benzinnel, vagy pl. a bolti vásárlókat a 430 Forintos szénnésütött kenyérrel.
Hú, de idegesítőek az ilyen kekec feljelentgetős emberek!
Ha mindenáron bejelentéseket akarsz tenni, akkor inkább járj utána, hogy van az, hogy a hév-vonalon például első körben bezárják az összes jegypénztárat a két végállomás kivételével, aztán már a két végállomáson is csak ímmel-ámmal, félgőzzel tartják nyitva őket, de az ellenőr azért ugyanúgy jár, és bünteti az utast, akinek nincs jegye, habár hol vegyen a szerencsétlen???
Háborogj már valami olyasmiért ami nem mások szívatásáról szól, hanem a közjóról!!!
Második és negyedik, valakinek el kell végezni a piszkos munkát. Én büszkén, önként lépnék be ilyen szervezetbe, ahogy anno nagyapám is büszkén volt ezredes, nem írom le melyik állambiztonsági szervnél, mert akkor törlik a kérdést.
Harmadik, ezt én nem hiszem el bocsi. Egyébként tényleg nincs elég, de aki csinálja, csinálja rendesen, vagy ne pazaroljuk rá az adófizetők pénzét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!