Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszsofőr miért nem veszi fel...

Buszsofőr miért nem veszi fel maszkot?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%

Ja, 10-es, biztos azért ugrott meg durván a halálozási ráta ott, ahol elszabadult a járvány. Itt maradtunk időben a seggünkön , ezért kocsmázhatunk már vígan, de ha mindenki båszik az olyan apró dolgokra, mint a kézmosás és a maszkviselés, abból még lehet koppanás. Ennyit a hantádról.

Én végigutaztam már többórás utakat JÓ MINŐSÉGŰ maszkokban, ahogyan autót is vezettem már maszkban, rizikócsoportba tartozó rokonokat szállítva hosszan. Igenis lehet így dolgozni.

2020. jún. 25. 19:53
 12/19 dirtboy ***** válasza:
73%

/Ja, 10-es, biztos azért ugrott meg durván a halálozási ráta ott, ahol elszabadult a járvány. Itt maradtunk időben a seggünkön/

Persze,gondolom ott voltál első kézből tudod,te számoltad a holtesteket meg te végezted a boncolást hogy mi miatt haltak meg.

Neked nem tűnt fel hogy ami a tv-ben is megy egy nagy maszlag,ossze vissza beszélnek.

Egy ismerősomnek sem volt senkije aki elkapta volna,és ezzel sokan így vannak mert volt téma interneten is.

Ha a média nem tolta volna senki semmit észre sem vett volna.

Másik meg hogy ki is maradt a seggén?

Mert szerintem marhára senki,olyan forgalom volt mindenhol hogy csak na,plusz meg ugrott a futók,biciklizők,kutya sétáltatók meg minden sportnak a száma mert ahogy tudtak mentek kifelé az emberek.

Senki semmit nem tartott be,áruházak tele voltak.

Maszk? vicc az egész,cseppfertőzéssel terjed állítólag nem belélegzés útján,csak haszkal sokkal komolyabbnak tűnik az egész.

Nem volt még állítólagos 1000 fertőzött sem az országban mikor már minden kórházi ellátást fel akartak függeszteni mert állítóleg nincs kapacitásuk rá.

Persze a folyosón ülve meg hallom hogy hogy viháncolnak bent a nővérek meg orvosok,ez volt a miskolci járvány kórházban a megyeiben.

Érdekes hogy idén sima influenza járvány elmaradt,aki beteg lett az csakis korona.

De felőlem mindenki azt hisz amit akar.

2020. jún. 25. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Dolgozzatok akkor maszkban 10 órát.
2020. jún. 26. 00:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Én már dolgoztam, nálam ez pipa. És akkor? :D

2020. jún. 26. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Elég szomorú. Idegesítő, állandóan csúszik le, nem kapsz levegőt. Mindenre lehet figyelni, csak a munkára nem, maszkban.
2020. jún. 26. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Én szerettem, semmi problémát nem okozott. Pedig a környezet miatt volt hogy át is nedvesedett, plusz szemüveget is hordtam mellé.

Fura nekem hogy mennyi ember szerint problémát okoz... :D

2020. jún. 26. 10:30
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Nem mindenki egyformán érzékeny a CO2 szint emelkedésre.

Van aki már 3000 ppm körül beájul, van aki meg 5000 ppm-nél is csak kis fejfájásra panaszkodik.

Egyébként a kinti levegőn 400 ppm alatti az érték, jó levegőjű szobában 600 körül. 1000 ppm koncentrációnál mérések szerint átlagosan 15%-al csökkennek a kognitív képességek.

A maszkon belül ennél jóval magasabb az érték, és ugye maga a légzés fizikailag is nehezített.

2020. jún. 26. 13:12
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Kifejezetten érzékeny vagyok a rossz levegőre. Csukott ablakú szobában pl nem sokáig komfortos számomra. A tüdőmmel is vannak gondok. Épp ezért nem értem.

2020. jún. 26. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

"maga a légzés fizikailag is nehezített"

Plussz, figyelj a forgalomra, a fel és leszálló utasokra,

és ugye a jegyekkel is kell foglalkozni.

2020. jún. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!