Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volán buszon a sofőr használha...

Volán buszon a sofőr használhat fedélzeti kamerát ?

Figyelt kérdés
Saját fedélzeti kameráját, vagy nincs joga bizonyítani, hogy egy balesetnél ( büntetőfékezés ) , hogy nem Ő a hibás.

2020. jún. 21. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán.
2020. jún. 21. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Hogy a viharba ne lenne joga hozzá? Nehogy már megint a bűnözők védjük!
2020. jún. 21. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Használhat.
2020. jún. 21. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Használhat, de az utastérben történteket nem rögzítheti vele, azért harap a cég.
2020. jún. 21. 23:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Köpködésre meg a verbális inzultusra fel kell készűlni annak aki buszozni megy, mai "lyoghom wan" világban ez alap.

De ha nem tudom bizonyítani, hogy lefékezett előttem egy önérzetes akkor rámverik és el is vehetik a jogsim.

2020. jún. 21. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezért kell a kamera, hogy bizonyítani tudd hogy büntetőfékezett az előtted lévő. :)
2020. jún. 21. 23:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Mondta egy volán buszos a tescoba, hogy " kár, hogy nem engedik a dasch camot, ma is volt majdnem egy balesetem ".

Ezt mire véljem ? Megkérdezni nem mertem mert viszonylag halkan mondták,nekem meg jó a fülem.

2020. jún. 22. 00:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy úgy értette, hogy ő szeretné ha lenne de nem szeretne áldozni rá saját zsebből

a cég viszont nem akarja beszerelni a buszaiba mert nincs rá keret.

2020. jún. 22. 01:24
 9/12 anonim ***** válasza:

mindegy... én vennék egy valami kis hordozható cuccot - akár használtam is aminek nem jó az akksija, úgyis be tudom dugni, vagy akár egy rossz telefon is jó csak a kamerája menjen és beraknám a szélvédőhöz.

csak egyszer védjen meg a felvétel! már megérte!

2020. jún. 22. 01:29
 10/12 anonim ***** válasza:
27%

#4 a kassza sok buszon alapból be van kamerázva. Lehet az még nem az általad idézett "utastér".

Amúgy bkk és MÁV is be van kamerázva. Nem lenne semmi különbség itt sem.

2020. jún. 22. 06:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!