MÁV-os vonatokon kötelező a maszk viselés vagy nem?
Jajj, valaki még mindig itt tart? :D
Nyilván ráírják, mert így nem a gyártó felelőssége, ha esetleg mégis elkapod, pedig hordtad a maszkot. Ehhez azért nem kell zseninek lenni. :D
Ráadásul eleve nem védőfelszerelés a sebészmaszk, és senki nem is állítja hogy az lenne. Mármint senki aki értene hozzá.
Amúgy nem, én például nem érzem jóval kevesebbnek az oxigént, pedig dolgoztam jó ideig úgy, hogy 8 órás műszakokban végig sebészmaszk volt rajtam (gyakran párás környezetben, átnedvesedett maszk), és nekem alapból vannak légzőszervi nehézségeim, nem vagyok benne a top10-ben ami a tüdőkapacitást illeti. Soha, egyszer se volt problémám a maszk miatt.
De mondom, Béla néni most biztos meg fog halni a Lidlben 20 perc alatt a maszkviseléstől. :D
Nem tudom elképzelni, hogy valaki ne vegye észre, hogy a maszkon belül kevesebb oxigénhez jut, mint azon kívül. Akkor neked vagy valami hiper-szuper maszkod van, vagy kamuzol.
Ha senki nem állítja, hogy védőfelszerelés a sebészmaszk, akkor mi értelme van hordani?
Mondjuk hogy te ne fertőzz össze másokat. Ha mindenki hordja, akkor elvben senki nem tud összefertőzni senkit, így védi a viselőt is, ezért kötelező. Csak sajnos még így se veszi fel mindenki.
Nem hittem, hogy ezt még több hónap után se érti valaki. :(
Nem védőfelszerelés, az hogy a viselőn rajta van a maszk, nem védi meg őt.
A maszk a környezetedben levőket védi tőled. Ha mindenki hordja, mindenki védi a többieket magától, tehát mindenki védett lesz.
Tényleg nm értem ez miért ilyen bonyolult. :D
Feladom, további jó konteó-gyártást. :D
Őszintén kívánom hogy a maszkviselés legyen a legnagyobb kín az életedben. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!