Villanymozdonnyal milyen telepállomású mozdonyvezetők járnak?
A 100a, 100, 140-es vonalakon nagyjából tudom milyen telepállomás viszi a vonatokat, tehát párat tudok. A kérdésem azért tettem fel, mert igen országosan érdekel ahogy leirtad első. Köszi.
Illetve Füzesabony, Szerencs és Tapolca is(Sz.fehérvártól Pest felé), ha jól tudom, meg ugye Debrecen. Az említett 7028 as vonat az ráadásul traxxos szokott lenni.
Az összes telepállomást fel lehetne sorolni.
1: kimaradt például Szombathely, Tapolca és Veszprém is.
GYSEV magazin
www2.gysev.hu › gysev_magazin_2015_3_osz_scr
„A gysev Zrt. már más településeken is ... vajon milyen hatást gyakorol az egészségre. A huszadik század ... gelyes villanymozdonyok aktív résztvevők a hazai vasúti ... át a mozdonyvezetés élményét. ... így gazdaságilag jobban járnak az NB1.
az olvasó.hoz - Vasutasok Szakszervezete
www.vsz.hu › media › 1957_eredeti
a mozdonyvezető bárm-el11 ok ... kétján többen megkérdezték, hogy milyen nehez faba vag ... Szinte nesztelenül Járnak a ko ... Villanymozdony 570 lóerős. Ezt a két oldalt találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!