A mozdonyvezetők máskor is kopognak váltáskor, mert még előszőr láttam?
Vasárnap este utaztam személyvonattal Karcagra, ami teljesen Záhonytól közlekedik a nyugatiba, az utolsó vonat Pestre ami Nyiregy, Debrecen felől megy. Ez a szerelvény piros fiirt volt. Az első kocsiba ültem a legelső négyes helyen, közvetlen a vezetőfülke mögött, ez eléggé msgasan volt. Püspökladányban megállt a vonat és egy 55-60 év közötti mozdonyvezető felszállt, nem ment be egyből, megállt a fülke előtt és kopogott, majd kinyitotta az ajtót, bement és köszönt, hogy szép jóestét kívánok. Beszélték, hogy minden rendben van stb, annyit hallottam, hogy aki felszállt mondta, hogy másnap háromnegyed nyolckor végez, mert most kezd. Ez kb este 20 óra 10 perc körül volt.
Le a kalappal, minden tiszteletem ezeknek az embereknek, hogy képesek és vállalják, ott vannak és mennek amíg más alszik, ők éjjszaka vezetnek, ami felrlősséggel jár és ki tudja mi történhet az úton ráadásul. Ahogy kivettem az adott vezér simán 12 órázott.
Ti láttatok már flirten mozdonyvezető váltást?
Mennyire gyakori, hogy amikor flirten váltanak, először bekopognak és utána mennek be?
És ezt úgy gondoltátok, hogy menet közben a másik mozdonyvezető feláll és beengedi?:XD
Az ajtó NINCS bezárva, illedelmességből kopognak.
Menet közben az állomáson míg állt a vonat.
Felszállt, a máik pedig le és kész.
Egy percet állt a vonat, simán belefért a váltás is.
Nem volt zárva az ajtó, kopogott és ő nyitotta ki.
Csak még eddig nem láttam ilyet, felszállt egyik a-másik le, mondták, heló leló, és kész.
Annál a vonatnál mindig szoktak P.Ladányba váltani. Sose kopogtak.
Én is szeretem, ha valaki kopog.
Egyszer hibáztam, az egyetemen nem kopogtam, visszaküldött a tanár, hogy kopogjak és ismétrljem meg a bemenést.
Teljesen igaza volt.
A nagypapám is mindig mondta, hogy a mozdonyvezetők rendesek, a buszsofőrök között van néhány mogorva parasztos.
Ez, hol volt?
Debreceni Egyetem műszaki kar testnevelés tanári iroda.
Azért mondom, hibáztam.
Mindenki hibázik legalább 1×🙂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!