A barátommal 52km re lakunk egymástol.És szeretnék vele találkozni de nem tudom hogy mennyire egednek fel igy a vonatra.Plusz át kéne szállnom Szolnokon másik vonatra.Valaki valami választ?Sehol nem találtam róla semmit
Az okoskodás tök felesleges volt,egyszerűen azt is meg lehetett volna írni hogy nem lehet sehogy megoldani:D Azért köszi a sok felesleges infót amit már eddig is tudtam.
2020. márc. 28. 15:37
12/18 anonim válasza:
Gondold át, hogy vonatozás közben, pláne átszállással hány olyan emberrel találkozhatsz, aki fertőzött csak még nem tud róla, de így is átadatja neked. Aztán megfertőzöd a barátodat és a családját, majd otthon a saját családodat. Ha ez megéri neked, tedd, csak aztán majd számolj el a lelkiismereteddel, ha valaki esetleg belehal a te felelőtlenséged miatt. Azt meg már nem is említem, hogy a két család, akiket te fertőzöl meg hány embernek adja át mire kiderül, hogy fertőzöttek. Értelmes fiataloktól felelősebb gondolkodást várna az ember.
2020. márc. 28. 15:37
13/18 anonim válasza:
Ha eddig is tudtad, akkor süllyedj el jó mélyen szégyenedben.
Jogszabályokat ki lehet cselezni. A járványt kicsit nehezebb.
2020. márc. 28. 16:25
14/18 anonim válasza:
nem mehetsz el a barátodhoz! meg senkihez!
bolt, patika, sport a saját házad ködül és kész.
pont így terjed a vírus, hogy elviszed másik városba.
el kellett volna menned még a korlátozás előtt és a végig ott maradni.
2020. márc. 28. 18:07
15/18 anonim válasza:
Ha az utazás célja nincs a kormányrendeletben felsorolt okok között, akkor egyértelműen tilos odavonatoznod.
És szépen kérlek, hogy maradj otthon, mert ez a genya vírus nem válogat és nem is mutatja meg magát azonnal.
2020. márc. 28. 21:55
16/18 anonim válasza:
Önmagában vonatozni lehet(ne). Emberekkel nem kellene találkozni. Azt meg azért a vonaton elég nehéz megoldani.
A másik pedig az, hogy ha a barátoddal találkozol, akkor máris megadtátok az esélyét a vírus hordozásának/átadásának. Ennek a korlátozásnak épp ez lenne a lényege.
2020. márc. 29. 11:44
17/18 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a 15-ös választ? Egy jól alátámasztott, tiszteletteljes kérést fogalmaztam meg benne.
2020. márc. 29. 15:13
18/18 anonim válasza:
Elvileg nem, gyakorlatilag igen. Nem ellenőrzi senki, hogy hova és milyen célból mész. Nyugodtan menj! #nemaradjotthon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!