Most akkor kijárási tilalom esetén jár vagy nem jár a tömegközlekedés? Mert ha az se jár hogyan jutunk el a melóhelyre?
BKV-vezér: Amíg nincs kijárási tilalom, addig megyünk
nyilatkozta a vezérigazgató, hozzátéve, amíg központilag nem rendelnek el kijárási tilalmat, vagy a közösségi közlekedés leállítását, addig a BKV is szolgáltatni fog.
Tehát lefordítva ha kijárási tiltás van akkor még busz villamos se lesz?
És akkor hogyan jutunk el melóba? Én pl agglomerációból járok 2x 20 km naponta, sárga busszal és helyi busszal is... ha ezek kilőve hogy jutok el a melóba?
Gyalog? Kocsi nincs, céges busz nincs....
???
" műszakváltási sávban akkor is menni fog."
Az mi hogy "műszakváltás"? Kinek a műszakja? aki 6ra jár aki 7re aki 8ra aki 9re aki 10re???
melyiké?
Nem mindenki gyári melós.
"Teljesen nem áll le soha."
Szlovéniában leállt. Teljesen. Az oroszoknál leáll jövő héten. Teljesen. Indiában leáll. Teljesen. Laza 1,3 milliárd ember él ott.
"Ja kijárási tilalom van, nem mész dolgozni se."
Hogyne mennék. Már megkaptam a "biankó " munkáltatói igazolást is, és nem vagyok se orvos se rendőr se semmi, hanem egy dohánybolt alkalmazottja. MI nyitva vagyunk és maradunk is, ha akármi van akkor is.
Nem létezhet olyan dolog hogy mi bezárjunk.
Kedves kérdező!
Mégis milyen választ vársz, ha csak hisztizel, és belekötsz mindenkibe?
Ezt beszéld meg a főnököddel!
Egyébként nem te leszel az első.
Sajnos már nagyon sokan elvesztették a munkájukat a leállások miatt, és még nincs is kijárási tilalom.
Ez egy ilyen helyzet.
Ha nem tudsz/nincs lehetőséged váltani, akkor alkalmazkodni kell, és megoldást kell keresni.
Nem szoktam, és nem is akarok politizálni, de érdekes, hogy a dohányboltokat egy kalap alá vették asz élelmiszerboltokkal, drogériákkal és gyógyszertárakkal. Ez is ugyanolyan alapvető szükséglet, mint az élelmiszer és a gyógyszer? Tudom, hogy sokaknak igen, de ha ezek is csak 3-ig lehetnének nyitva, az nem lenne elég? Nekem meg a kocsma is alapvető szükséglet, az miért zár be 3-kor? mondom ezt úgy, hogy időnként én is rágyújtok.
"egy dohánybolt alkalmazottja. MI nyitva vagyunk és maradunk is, ha akármi van akkor is." - Ezt honnan tudod, hogy így is marad? Vannak kormánykapcsolataid, akik megsúgták, hogy ti akkor is nyitva maradtok, ha már minden leállt és beütött az apokalipszis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!