Milyen vonat van, ami Kazincbarcikán megállás nélkül áthalad?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van ilyen? Hogy lehet utánanézni ennek?2020. jan. 27. 20:55
1/4 anonim válasza:
Én rákerestem a Miskolc-Bánréve/Putnok/Ózd vonatokra, meg a Miskolc-Kazincbarcika vonatokra, és utóbbiban mind benne van.
A Kazincbarcikán megálló vonatok:
Megnéztem még, hogy van-e Miskolc-Losonc vonat, de csak átszállással. Szóval szerintem nincs ilyen vonat.
2/4 anonim válasza:
Menetrend szerinti, utast szállító vonat biztosan nincs. Szerelvénymenetek, tehervonatok elvileg lehetnek áthaladók Kazincbarcikán. Megjegyzem, a régió súlyponti városáról lévèn szó, sok értelme nem is volna kihagyni a megállást ott.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2020. jan. 28. 08:59
4/4 anonim válasza:
2# tekintve hogy barcika melett van a borsodchem így a tehervonatok is megálnak mondjuk a miskolc felőli oldalt jönnek be de megálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!