Milyen bérletet lesz érdemes vásárolni Pesten ha diák leszek?
Figyelt kérdés
Szóval ha minden igaz szeptembertől Pestre járok majd suliba.
Az ottani tömegközlkedéssel azonban nem vagyok tisztában..
Milyen bérletet kell majd vennem?Melyik a legoptimálisabb megoldás?
Itt nézegettem a lehetőségeket:
A havi tanuló bérletet néztem ki...-->3850Ft.
A tanuló és a diákbérlet ugyanaz-ugye?Ez minden közlekedési járműre érvényes?(villamos,busz,troli)
Amúgy van külön "havi" és "30 napos" bérlet is?Melyik az ideálisabb?
Előre is köszi a válaszokat:D
2010. júl. 22. 15:25
11/15 anonim válasza:
ez a diákbérlet már a volánbuszokra és a vonatokra is érvényesek BP határán belül, szóval ha bejárós vagy, akkor a buszra csak kiegészítő bérletet kell venni, ami az otthonodtól bp határáig érvényes, onnantól pedig a bkv bérlet "él".
12/15 Tubarózsa válasza:
nagyon szépen mindent leírtak a többiek, de ha BP-n belül Volánbuszal utazol, a felszállás csak az első ajtón! történik. (csak h tud:)) rengeteg gond van ebből h hátul akarnak felszállni. :( sajna.
13/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy volánbuszra fel lehet szállni a hátsó ajtón?
az utolsó hozzászólását nem igazán értem...
14/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat..
sokat segítettetek:D
"zöld kéz" mindenkinek jár;)
2010. júl. 24. 07:20
15/15 Tubarózsa válasza:
tegnap 18:18asnak: amikor a busz pl Zsilip utcánál megáll, mert van leszálló utasa, akkor van hogy felszáll hátul az utas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!