Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen bérletet lesz érdemes...

Milyen bérletet lesz érdemes vásárolni Pesten ha diák leszek?

Figyelt kérdés

Szóval ha minden igaz szeptembertől Pestre járok majd suliba.

Az ottani tömegközlkedéssel azonban nem vagyok tisztában..

Milyen bérletet kell majd vennem?Melyik a legoptimálisabb megoldás?

Itt nézegettem a lehetőségeket:

[link]

A havi tanuló bérletet néztem ki...-->3850Ft.

A tanuló és a diákbérlet ugyanaz-ugye?Ez minden közlekedési járműre érvényes?(villamos,busz,troli)

Amúgy van külön "havi" és "30 napos" bérlet is?Melyik az ideálisabb?

Előre is köszi a válaszokat:D

2010. júl. 22. 15:25
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*tömegközlekedéssel
2010. júl. 22. 15:25
 2/15 A kérdező kommentje:

jah még valami:

metróra is érvényes ez a bérlet?

mit jelent az.h.összevonalas bérlet?

2010. júl. 22. 15:27
 3/15 anonim válasza:
100%
Én sima diákbérletet szoktam venni. Ez kerül 3850-ben és 30 napig jó. Ezzel vonaton, villamoson, buszon, metrón, trolin utazhatsz. (Vonaton persze csak Pesten belül.)
2010. júl. 22. 15:32
 4/15 A kérdező kommentje:

köszönöm..

Akkor ezzel a bérlettel metrón se kell semmit külön csinálni-ugye?

lyukasztás stb..:D

2010. júl. 22. 15:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Havi Budapest - bérlet tanulóknak

"Tetszőleges kezdőnappal váltható. Érvényes a jelölt kezdőnapon 0 órától a következő hónap kezdőnappal megegyező napot megelőző napon 24 óráig villamoson, trolibuszon, földalattin, metrón, fogaskerekűn a vonalak teljes hosszán, HÉV-en Budapest közigazgatási határáig, autóbuszon a Budapest közigazgatási határán kívüli első megállóig, valamint a MÁV meghatározott vonatain és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain Budapest közigazgatási határáig. Az első utazás megkezdése előtt az érvényes diákigazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül be kell írni a bérletszelvény megfelelő rovatába. Az értékszelvény csak diákigazolvánnyal együtt érvényes. Az érvényesített bérlet más személyre nem ruházható át. A rontott, javított vagy a már érvényesített bérletszelvényt kezelési díj ellenében azonos típusú új szelvényre cseréljük. A bérletet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Az érvényesség kezdete után a bérletszelvény nem váltható vissza. A bérletszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!"

[link]

2010. júl. 22. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
20%
De, ki kell lyukasztani a bérletet. A diákigazolványodal együtt.
2010. júl. 22. 15:47
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:d
2010. júl. 22. 15:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hülyeségeket beszél, nem kell kilyukasztani a bérletet...

Állítólag nem is lesz sokáig papírból, plasztikból akarják csinálni, mert így nehezebb lesz hamisítani.

2010. júl. 22. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Csak vicceltem, na :D
2010. júl. 22. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Most már csak a 30 napos van, nincs külön havi. a 30 napos attól a naptól él, amikor veszed, vagy ha külön kéred, akkor bármely napot rányomják. minden járműre érvényes.
2010. júl. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!