Miért kapnak fizetést a bkv ellenőrök ha a villamoson azokat nem merik ellenőrizni akiktől félnek?
Vannak olyan helyek, ahová a mentősök is csak rendőri kísérettel mernek kimenni.
Akkor ők sem érdemelnek fizetést?
Nagyon nem jól gondolkozol.
"Neked mennyi pénz lenne elég, hogy időnként bucira veresd magad? Na, annyit ők nem kapnak. "
Képzeljük el, hogy egy takarító vagy, és egy bevásárlóközpont mosdójában dolgozol. Az egyik vécét undorító módon összekoszolták, összekenték. Ezért úgy döntesz, hogy nem nyúlsz hozzá, és a főnököd megkérdezi, hogy ezt mégis hogy képzelted, majd ezt válaszolod neki: 'nem kapok annyi fizetést, hogy hozzányúljak, a többi vécét attól még kitakarítottam'.
Rögtön kirúgnának téged. Szerintem te még iskolába járhatsz és fogalmad sincs a munka világáról. Senkit se fog érdekelni, hogy neked mi nem tetszik, ha nem végzed el a munkádat rendesen, akkor kirúgnak.
09:47 Sztem te meg egy ilyen fasisztoid alkat vagy, aki kirúgatná a másik embert, amiért az nem akar ölre menni azért, hogy a munkáltatója 350 Ft extra bevételhez jusson.
A munka világában léteznek törvények, meg hál' istennek a BKV-nál van szakszervezet is, amelyek azért léteznek, hogy a magadfajtával szemben képviseljék a munkások érdekeit.
És ha takarítóként dolgoznék, akkor képzett lennék a szakmára vonatkozó ismeretekből, és tájékozott lennék arról, hogy mi minősül fertőző hulladéknak, milyen munkavédelmi felszerelés és/vagy szaktudás szükséges, hogy biztonságosan el tudjam végezni a munkát, amelyre vállalkoztam. És ha a biztonságos munkavégzés feltételeit a munkáltató nem biztosítaná, akkor én bizisten nem látnék neki olyan munkának, ami az egészségemet károsíthatja. Ha ezzel bármi gondja van a munkáltatómnak, nyugodtan felvehtünk egy jegyzőkönyvet, aztán mehetünk a munkajogi bíróságra.
4-es!
Te gondolkozol szarul, mert a mentős ettől még elvégzi a munkáját.
5-ös!
”Egyébként meg a legnagyobb gazemberek nem villamoson utaznak, úgyhogy nem itt kéne pattogni.”
Ezaz kezdj el politizálni. Amúgy meg akkor mond ezt a hülyeséget, ha kést találsz a villamoson a hátadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!