Budapesten mennyire békés a tomegkozlekedes? Tapasztalatok? Valakit ert mar valami varatlan? Negatív helyzet villamoson metron buszon?
Szerintem a legtöbb embert ér negatív tapasztalat a BKV-n.
Nem mindegy talán, hogy melyiken. Például egy 59-es villamoson amelyik budai hegyekben rója útjait talán kevesebb ork, részeg munkás, pedofil, verekedő, drogos, zsebtolvaj fogja az utadat keresztezni mint egy 1-es vagy 24-es villamoson amelyek Budapest egyik legmocskosabb részein közlekednek.
Pontosíts, melyikre vagy kíváncsi?
Közözségi köüzlekedés.
Erre gondltál, csak rossz szülői háttérrel indultál, ha ÍGY írtad ki a kérdésed.
Az emberek többsége amőgy így jár egy flvilágosult nagyvárosban, hasznőld te is nyugodtan. Apádnak és anyádnak - a körömcipősnek - aki gyerekkorod óta suzukival fuvarozott az oviba ne szólj róla.
Te egy szuverén ember vagy innentől.
Még egy tanács... Ha metrózól, villamosozol, buszozol MAJD Pesten, ne nyomkodd a telefonodat közben. Azt a k.csogok csinálják csak. Nézz ki a fejedből helyette.
Megéri.
4
Milyen rossz hatter teee
2
Arra gondoltam h buszon reszgek hajlektalanok vagy csak barki balhezasai vagy ilyesmi altal mik szoktak tortenni?
Vagy úgy. Nem jellemző. A hajléktalanok a légynek sem ártanak, van bajuk elég. Összekeverhetők az igénytelen trógerekkel, akikkel persze van valamekkora közös metszetük, de a különbségtétel sok szempontból fontos.
Természetesen 30+ év alatt láttam cigiző trógereket járművezetői segítséggel lerepülni a villamosról, magam is töröltem le magát túlvállaló fiatal lány hányását a cipőmről és talán még szotyihéj is landolt az ölemben kevésbé szociális honfitárs jóvoltából. Előfordul. De ezek olyan ritkák, hogy emiatt nincs okod félni vagy autózni.
Én kb. 12 éve közlekedem napi szinten Budapesten. 1-2-szer volt, hogy belémkötöttek, de ez soha nem járművön történt, hanem inkább forgalmasabb közterületeken (pl. Moszkva tér, Blaha stb.)
1-2 szer volt olyan, hogy nagyon büdös vagy részeg, ordítozó ember szállt fel a járműre. De ez igazából ritka és az elsőajtós járatok védettek ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!