Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit csináljak, ha folyton...

Mit csináljak, ha folyton késik a vonat, ez miatt én is folyton kések és ki akarnak rúgni?

Figyelt kérdés
Autóm nincs, a buszon már az első két percben elkap a hányinger a beáramló üzemanyagszag és a folyamatos fékezések miatt.
2019. dec. 19. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Aranyosak a válaszok, hogy menjen a "korábbival". Nem mindenhol vannak félóránként vonatok. Én a legkorábbival járok, előző este csak nem kellene indulnom. :)))

Nem tudsz kicsit alkudni a munkaidődön? Én pl minden nap kések, de minden nap tovább bent is maradok annyival, szóval megvagyok munkaidőt tekintve.

De gondolom, ez nem mindenhol megoldható. :/

Ha más nem, marad a busz valami gyógyszerrel, vagy az autó. Vagy a munkahelyváltás.

2019. dec. 20. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

menj el mozdonyvezetőnek... onnantól kezdve le fogod ...ni a késést! :D

Ahogy mondani szokták "A menetrend azért van, hogy tudjam mennyi kések!"

2019. dec. 20. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként az államnak - ha már a MÁV-ot (és nem arra a három-négy presztízsvonalra gondolok) rendbe szedni se akarata, se képessége - kutya kötelessége lenne legalább a munkaidők rugalmasítására kötelelzni a munkaadókat. Ahelyett hogy újabb gépkocsi százezrek vonulását szorgalmazzák mások lakóhelye előtt. Nagyon nem te vagy az egyedüli ebben az országban ezzel a fajta problémával. És megoldani se te tudod egyedül, hiába írnánk itten mindenféle okosakat.
2019. dec. 21. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!