Mit csináljak, ha folyton késik a vonat, ez miatt én is folyton kések és ki akarnak rúgni?
Eszerint busszal be tudnál járni, ha nem lennél rá érzékeny. Ezt pedig egy munkahely se köteles tolerálni. Ha nem bírod a buszt, az a te problémád, az ebből fakadó többletköltséget (pl. autó beszerzése és használata) nyilván neked kell fedezned.
Másik opció: természetgyógyásszal, pszichológussal vagy ehhez hasonlóval kikezelteted ezt a busz-fóbiát.
Harmadik opció, amit már írtak: korábbi vonat.
Én hatra járok dolgozni és még így sem késtem el egyszer sem.
Hamarabb kell elindulni, korábbival. Ennyit tudsz tenni. Ha kell kettővel hamarabbi vonathoz menj ki.
Vagy költözz közelebb a munkahelyedhez. Más megoldás nem nagyon van.
„Ha kell kettővel hamarabbi vonathoz menj ki.”
Ez állatság már. Jóformán az egész napod rámegy az egészre.
Keresned kell másik munkahelyet. Vagy megpróbálni a hányingerre szedni valamit és úgy a buszozás. Feszültséglevezetés gyanánt pedig Dunába kellene tolni a MÁV igazgatótanács luxusautóit. Utóbbiban szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!