Miért olyan fárasztó a BKV-zás?
Én élvezem, nézem a tájat, az embereket, elgondolkozom, néha zenét hallgatok.
Rossz a hozzáállás :)
Az az elhasznált levegő se hiszem, hogy egészséges, ami ősz elejétől tavasz végéig van. Az ajtók kis időre vannak nyitva, szélfogók mindenhol, igazából meg se mozdul a levegő.
A tömegnyomor se hinném, hogy egy olyan állapot, amire az ember, mint 'lény' tervezve lett. Ha ülsz is, feletted tornyosulnak ketten is, sokszor még hozzád is érnek, ha olvasnak akár könyvet, akár telefonon, az 10-20 centire van a fejed felett és az arcod vonalába lóg.
Állatot nem lehet olyan körülmények között szállítani, mint ami a világ nagyvárosaiban előfordul a tömegközlekedés járatain. Persze embert lehet, mert az ember elvileg felfogja, hogy épp mi történik és nem esik pánikba, mint az állat tenné. De azért a kutya se mondja nekem, hogy ez természetes!!!
Én amúgy nagy gyaloglós vagyok, 2 megálló helyett természetes a gyaloglás, ha úgy adódik, akkor akár 3-4 km-en is.
Tervezem a roller beszerzését.
Illetve ha olyan munkahelyem lesz, ahova a nagyon zsúfolt és kellemetlen járatokkal kell menni és/vagy több átszállás, akkor bringa...
Nézzem a tájat? A metrón? 😂 🤣 Fárasztó, főleg a nap végén, a tömegnyomorban.
Amúgy engem a fél óra egybefüggő buszozás is fáraszt,vagyis álmossá tesz. Én vagyok az első, aki kocsiban is mindig elalszik... Mikor busszal jártam Szegedre (2 óra kb), akkor is tuti bealudtam, de vonaton is. Én így vagyok kábelezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!