Mire jó az, hogy a szegedi trolik és villamosok oldala
reklámmal van elcsúfítva?
Figyelt kérdés
Szerintem egy Skoda 15Tr trolibusz és egy Tatra villamos sokkal normálisabban nézne ki (amúgy szerintem tök menő járművek), ha nem lenne teljesen telefestve az oldaluk (pl; Telekomos) reklámokkal. Itt van 2 kép, amiről kiderül, hogy miről beszélek:
Talán túl szegény az SZKT, és csak a reklámokból származó bevételnek köszönhetően tud fennmaradni? Vagy miért? Szerintetek nem viszik ezzel nagyon túlzásba a reklámozást? Mert szerintem ez már azért durva.
Ó, ezek szerint nem ismerted még a telireklámos SOLE-Bengálikat :) Ez egy komoly bevételi forrás a helyi közösségi közlekedésben. Lehet vitatkozni, hogy hol , mikor, mekkora reklám fér bele, de az biztos, hogy minden korlátozást meg kell fizetni - pl jegyekből vagy adókból.
2019. okt. 22. 17:47
2/8 anonim válasza:
Tömegközlekedési vállalatoknál régóta adnak el felületeket reklámozásra.
Nem szépek a hirdetések, de bevételt jelentenek, nem csak Szegeden vannak tele reklámmal a járművek.
2019. okt. 22. 17:49
3/8 anonim válasza:
Mondjuk a versenyautónkon jòl áll a reklám. :)
2019. okt. 22. 18:31
4/8 anonim válasza:
Ez a legtöbb busznál így van,nem fognak azért nem hirdetéseket rátenni a buszra és ezaltal pénztől elesni mert hejj de csúnya lesz tőle a busz
2019. okt. 22. 19:19
5/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem szépnek kell lennie egy busznak, hanem a feladatát kell ellátnia. Jelen esetben két feladata van:
1. Tömegközlekedés
2. Médiamegjelenítés
2019. okt. 22. 20:09
6/8 anonim válasza:
Szerintem pont Szegeden aránylag esztétikusan vannak ezek megoldva, illetve nem is mindegyik villamoson/trolin vannak, pl. az Ikarus-Skodákon és a Pesa villamosokon jellemzően nincs.
2019. nov. 4. 21:56
7/8 anonim válasza:
bevétel.
2021. jan. 9. 14:10
8/8 anonim válasza:
Nekem is pont ez a bajom, (fanatikus, fotós vagyok), és nagyon elrondítja őket ez a sok szar reklám! Inkább raknák őket az épületekre, utak fölé, vagy bárhova csak ne szegény járműveinkre. Én betiltanàm, hogy mozgó reklámtáblaként használják őket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!