Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért ülnek így az emberek?

Miért ülnek így az emberek?

Figyelt kérdés

Ha van egy buszon 4db kettes szék ilyen alakzatban:

-- --

-- --

Akkor beülnek így:

-o o-

-o o-

... és utána nekik áll feljebb ha valaki felszáll és szól nekik hogy le szeretne ülni, és hogy nyolc ember helyét foglalják el négyen

2019. szept. 16. 11:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9: Na az a kedvencem, amikor csak lazán elfordítja valaki a lábát

Igaz hogy hajlékony meg sportos fiatal srác vagyok, de ha hátizsák van rajtam akkor a zsákom ugyanúgy belelóg az arcába ha át is tudom lendíteni magam felette

2019. szept. 17. 23:40
 12/16 eddiboy ***** válasza:
68%

Miért veszed fel már az ülésben a hátizsákodat? Nem is túl kényelmes és egyszerű művelet. Vagy már a folyosón állva, vagy ha nagy a tömeg, a buszról leszállva veszem fel. Busza válogatja, hogy el lehet-e normálisan férni egy oldalra forduló utas mellett. Én általában felállok, de van, amikor ez lehetetlen a tömeg miatt.

Mindenesetre mindannyian jól le lettünk pontozva, akik kívül szeretünk ülni, még, ha azt is írtuk, hogy minden további nélkül beengedjük azt, aki le akar ülni.

2019. szept. 18. 06:29
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

#7 vagyok, megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva? A kérdés az volt, hogy miért ülnek úgy az emberek, én leírtam hogy miért ülök úgy, ebben mi nem hasznos?

#kérdező,

Buszon vedd le a táskát a hátadról, neked is egyszerűbb manőverezni, meg amúgy is illendő.

2019. szept. 18. 07:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, minden válasz hasznos volt
2019. szept. 18. 08:51
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

"de ha hátizsák van rajtam akkor a zsákom ugyanúgy belelóg az arcába"

A hátizsákot illik levenni mikor felszállsz, pont azért, hogy ne lógjon a másik arcába. Ha már a szabályokról osztod az észt, akkor nem árt ha magad is betartod őket...

2019. szept. 18. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sincs ezzel nagy probléma. Én ugyan inkább beülök ablak mellé mert mindig zenét hallgatok szóval nem akarom hogy esetleg ne halljam meg ha valaki be szeretne ülni. De tényleg, ha valaki nem tud szólni hogy le szeretne ülni akkor álljon inkább.
2019. szept. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!