Miért ülnek így az emberek?
Ha van egy buszon 4db kettes szék ilyen alakzatban:
-- --
-- --
Akkor beülnek így:
-o o-
-o o-
... és utána nekik áll feljebb ha valaki felszáll és szól nekik hogy le szeretne ülni, és hogy nyolc ember helyét foglalják el négyen
#9: Na az a kedvencem, amikor csak lazán elfordítja valaki a lábát
Igaz hogy hajlékony meg sportos fiatal srác vagyok, de ha hátizsák van rajtam akkor a zsákom ugyanúgy belelóg az arcába ha át is tudom lendíteni magam felette
Miért veszed fel már az ülésben a hátizsákodat? Nem is túl kényelmes és egyszerű művelet. Vagy már a folyosón állva, vagy ha nagy a tömeg, a buszról leszállva veszem fel. Busza válogatja, hogy el lehet-e normálisan férni egy oldalra forduló utas mellett. Én általában felállok, de van, amikor ez lehetetlen a tömeg miatt.
Mindenesetre mindannyian jól le lettünk pontozva, akik kívül szeretünk ülni, még, ha azt is írtuk, hogy minden további nélkül beengedjük azt, aki le akar ülni.
#7 vagyok, megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva? A kérdés az volt, hogy miért ülnek úgy az emberek, én leírtam hogy miért ülök úgy, ebben mi nem hasznos?
#kérdező,
Buszon vedd le a táskát a hátadról, neked is egyszerűbb manőverezni, meg amúgy is illendő.
"de ha hátizsák van rajtam akkor a zsákom ugyanúgy belelóg az arcába"
A hátizsákot illik levenni mikor felszállsz, pont azért, hogy ne lógjon a másik arcába. Ha már a szabályokról osztod az észt, akkor nem árt ha magad is betartod őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!