Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van olyan hely ahol nagy a...

Van olyan hely ahol nagy a forgalom, de nincsen szemafor ahol kellene? Láttam ilyet videóban csak a helyét nem tudtam meg.

Figyelt kérdés

2019. aug. 21. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Vasúti karos jelzőt kérdezel, ami a vonatok közlekedését szabályozza?
2019. aug. 21. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem világos, mit értesz szemafor alatt? Hivatalosan nincs használatban ez a szakkifejezès, így nem világos, hogy a vasúti forgalmat szabályozó alakjelzőkre (karos, tárcsás jelzőkre) gondolsz vagy pedig tévesen a közút-vasút keresztezésekben használt fénysorompót nevezed szemafornak?
2019. aug. 21. 10:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem sín forgalomra gondoltam, hanem jármű szemaforra. És van ilyen szó hogyha én írom. Mert én nem Magyarországon élek.
2019. aug. 21. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Értjük! Akkor ne Magyarországon kérdezz!

Drága barátom! Mely országra vonatkozik a kérdésed? Itt Magyarországon vannak olyan nagy forgalmú útkereszteződések, ahol semmiféle forgalomirányító lámpa nincs, csak táblák. Ilyenből sok van. Nem állítom, de még azt is el tudom képzelni, hogy tábla nélkül is akad ilyen, ha nem is sok.

De ha Erdélyországra, Felvidékre stb. gondolsz, akkor tényleg ott élőket kellene faggatnod.

2019. aug. 21. 10:20
 5/8 A kérdező kommentje:

ma 10:20: nem vagyok a drága barátod! És ha elmondom, akkor bevándorlónak fogtok csúfolni és csúnyákat is. Köszi a választ.

Blah.

2019. aug. 21. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Látom a lepontozás jól megy. Egy a nyelvi eltéréseket figyelmen kívül hagyva is értelmezhetetlen kérdésre milyen választ lehet adni?

Most keressünk ezer meg ezer videót, amelyiken forgalomirányítás nélküli kereszteződés van? Minek.

Ha meg egy meghatározott helyet keres a kérdező, akkor valami támpont is kellene.

Ez így olyan, mint amikor valaki a Kossuth utcába akar eljutni, aztán duzzog, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy nem tudjuk, hogy Pityókástanyáról menne Senkifaluba.

2019. aug. 21. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, ne sèrtődj már meg rögtön. Tényleg fogalmam nem volt róla, mit kérdezel. Nem baj, most már pontosítottad kissé.

Példa a Déli pályaudvar és Kelenföld közötti biztosítás nélküli gyalogos átjáró a Bocskai út végén.

2019. aug. 21. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

[link]

[link]

[link]

[link]

A 31-es út néhány pontja. A google képein nem lehet érzékelni a nagy forgalmat, de vannak időszakok, amikor a mellékútról ráhajtani percekig tart.

4-es út

[link]

[link]

[link]

Budapest

[link]

[link]

stb.

2019. aug. 21. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!