Van olyan hely ahol nagy a forgalom, de nincsen szemafor ahol kellene? Láttam ilyet videóban csak a helyét nem tudtam meg.
Értjük! Akkor ne Magyarországon kérdezz!
Drága barátom! Mely országra vonatkozik a kérdésed? Itt Magyarországon vannak olyan nagy forgalmú útkereszteződések, ahol semmiféle forgalomirányító lámpa nincs, csak táblák. Ilyenből sok van. Nem állítom, de még azt is el tudom képzelni, hogy tábla nélkül is akad ilyen, ha nem is sok.
De ha Erdélyországra, Felvidékre stb. gondolsz, akkor tényleg ott élőket kellene faggatnod.
ma 10:20: nem vagyok a drága barátod! És ha elmondom, akkor bevándorlónak fogtok csúfolni és csúnyákat is. Köszi a választ.
Blah.
Látom a lepontozás jól megy. Egy a nyelvi eltéréseket figyelmen kívül hagyva is értelmezhetetlen kérdésre milyen választ lehet adni?
Most keressünk ezer meg ezer videót, amelyiken forgalomirányítás nélküli kereszteződés van? Minek.
Ha meg egy meghatározott helyet keres a kérdező, akkor valami támpont is kellene.
Ez így olyan, mint amikor valaki a Kossuth utcába akar eljutni, aztán duzzog, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy nem tudjuk, hogy Pityókástanyáról menne Senkifaluba.
Kérdező, ne sèrtődj már meg rögtön. Tényleg fogalmam nem volt róla, mit kérdezel. Nem baj, most már pontosítottad kissé.
Példa a Déli pályaudvar és Kelenföld közötti biztosítás nélküli gyalogos átjáró a Bocskai út végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!