Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Baj ha nem merek dudálni?

Baj ha nem merek dudálni?

Figyelt kérdés

Ma szépen haladtam a külső sávban, belső sávból meg index nélkül egy Priusos leszorított, kicsit közel volt, annyi időm volt, hogy tükörbe nézzek és közben mentem kicsit jobbra, nem mertem dudálni, amúgy sem merek, zavar, csöndes ember vagyok, meg nem volt annyira vészes a szitu, kamerán megnéztem, szerintem az volt. (Nem merem feltenni, mi van ha rendszámát kitakarom és felismeri magát, aztán feljelent)

Viszont páv-ra készülök, és ott pszichológián kérdezik, hogy dudálok-e ha azt mondom, hogy nem, akkor meg az a baj, feltételezhetik, nem teszek meg mindent a baleset elkerülése érdekében. Ha igen akkor meg türelmetlen vagyok.

Ti lelkiismeret nélkül dudáltok?

2019. jún. 27. 09:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem merek, inkább elküldöm magamban melegebb éghajlatra. Szerintem nagy bátorság kell hozzá, főleg ha egy 200 kilós aranyérmes boxoló ül a volánnál.
2023. jún. 19. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!