Mindig ilyen béna leszek?
Egy hónapja van jogim és amióta megvan annyira rosszul megy a mi autónkkal a vezetés. Sajnos az egyikből nem látok ki semmit, már majdnem ért egy baleset, a másik kocsinkon pedig nem tudom kezelni a kuplungot. Teljesen más mint az az autó amin tanultam. A vizsgámon a vizsgabiztos is azt mondta, hogy nekem úgyis elveszik majd a jogimat. Van rá esély, hogy én valaha jól fogok vezetni? Amíg tanultam nagyon jól ment és élveztem is a dolgot, de amióta ért pár kudarc rettegek autóba ülni és az első lefulladás után a sírás kerülget. Már lassan azon vagyok, hogy visszaadom a jogsimat, mert senkiben és semmiben nem akarok kárt tenni. Más is volt így?
18/L
Szia! Szerintem a legfőbb dolog amit csinálnod kéne az a gyakorlás :) , menj ki valamilyen nyílt telepre ahol nincs senki, és próbáld meg kezelni az autót, ne ő irányítson téged hanem te őt :) !
15/f , jah és ne feledd hogy csak 1 hónapja van jogsid , és hát a gyakorlat teszi a mestert !
ez annak köszönhető hogy a tanulókocsikon meg van emelve az alapjárat, és 1,4-es motorú vagy annál nagyobb, és te nem tudom milyenen tanultál, de ez lehet a gond...
menj egy nyugisabb utcába és ott játszani kell a uplunggal, azzal neked semmi bajod nem lehet mert a jogsid már megvan ugyhogy gyakorolni kell!!!
írtam ki én is egy hasonló kérdést:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..
uhhhh
figyelj aki iylen mint te, az inkább ne is üljön autóba sztem, titpikus emelt veszélyforrás ..
nem azért de aki tud vezetni, annak olyan mindegy, hogy egyik nap ilyen a másik nap meg amolyan autót vezet, könyörgöm ez nem lehet probléma, vagy ha mégis, akkor tényleg ne vezess !!!!
Kedves utolsó!
Senki nem úgy születik hogy tud vezetni! ÉS az hogy megkapja a jogsit az még nem azt jelenti hogy tud, inkább azt hogy alapokkal tisztában van, de a tanulás még csak ez után jön. Az jobb lenne ha kérdező egy hónapos jogsijával már száguldozna?
Van akinek jobb képességei vannak ilyen téren, és van akinek több idő kell amíg megtanul.
Mondjuk ha egy kocsit vezetsz egy éve, akkor utána már tényleg nem ügy beleülni egy másikba. De úgy hogy eddig irányítás alatt vezetett egy kocsit úgy két hónapig. Sz@arra sem elég.
kedves 10:10
ahogy mondod ez alapjában azért egy bennünk levő képesség amit lehet fejleszteni valóban, de ha valaki ennyire nagyon béna, akkor na pont ezt a típust nem szabad az utakra engedni ...
nem kell visszaadni a jogsiját, én nem akarom szidni a kedves kérdezőt, de szal aki ilyen szinten antitalentum, az gondold el miket művel egy csúcsforgalomban vagy ha jön egy kereszteződésben a mentő stb és hallom én is sokaktól h jaj istenem teljesen bepánikol és ott megáll keresztbe meg lehetne sorolni
hidd el ... nem való az iyleneknek a vezetés, ha eleve stresszeli magát és ideges mert vezet, akkor nem szabad erőltetni !!
Én pl. szintén sokat idegeskedtem a kezdet kezdetén és sok barátnőmtől hallottam hogy ők is, de aztán belejöttem, ás utána már élveztem, most meg már olyan semleges, mindent tudok, megyek aztán jólvan:)
Persze nem csúcsforgalomban mentem az elején hanem nyílt füves területeken, kis utcákban kis forgalomban. Ne vedd el ennyire a kérdező kedvét, mert még belejöhet. Persze jobb egy füves terepen kezdeni ahol senkiben és semmiben nem tehet kárt.
nem lehurrogom csak próbálom észérvekkel elmagyarázni h vannak emberek akiknek nem való a vezetés , mert soha az életben nem lesznek rutinosak
ne haragudj, de ha a füvön mer csak vezetni, akkor asszem ott valami gáz van, és itt nem egyszerű kuplung-felengedésről vanszó azért, hanem az egész autó átérzéséről
hát asszem akkor már értem h valahogy így lesznek az olyan szőkenős autók akiktől agyvérzést kapok az utakon és egyszerűen józan ésszel tulképpen fel se tudom fogni mi az istent csinál sokszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!