Jól gondolom hogy a Viking Sigyn és a testvérhajói uszályokból lettek építve?
Annyira nem gondolod jól, hogy a Viking Sigyn és 5 másik testvérhajója annyira zsír új építésűek, hogy ebben az évben adták át őket.
Értem,akkor tévedtem.
Azthittem ez is olyan,mint az aknamentesítőkből átépített üvegfalú sétahajók Budapesten.
Az mondjuk vicces, hogy lepontozzák azt, aki tényeket közöl.
Tény, hogy vannak átépített hajók, akár költségcsökkentésként, akár kényszer szülte megoldásként.
Lásd a 2. világháború során átépített könnyű repülőgép hordozók amik tankerekből, szállító hajókból épültek. Vagy az egyik legnagyobb repülőgép anyahajó a Shinano, ami egy Yamato osztályú hajó alapjaira épül.
Persze az ilyen úszó szállodák hatalmas bevételt termelnek és presztízs értékűek, megtehetik, hogy újakat építenek belőlük alapvetően a felhasználói igényekre szabva.
Ne akadj ki ezen, ez a nyájszellem, és a többség birkaságának velejárója. Nagyben is ez van, csak nézd meg kik tartják hatalomban a fociführert.
Van önjáró bárkából (köznyelv: uszály) átépített kirándulóhajó, a Zsófia főhercegné (bár ha már női hasonlat, előbb neveztem volna el József Attila anyjáról, aki mosónő volt...)
"Az üveges sétahajókat sem aknászhajókból építették át. Hol olvasod ezeket a hülyeségeket? Sehol a világon nem építenek át más rendeltetésű hajókat."
Na és akkor miből lett a Delfin I és Delfin II nagyokos gyerek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!