Paneltelepeken miért vagdalják egymásnak a kocsiajtókat?
ezek szerint én normális telepen lakok, sosem láttam még ilyet, pedig szűkös a parkoló.
de áruházi parkolóban mélygarázsban annál inkább.
Akár a kocsiajtót, akár a fém bevásárlókocsit simán nekibasszák a másik autónak...és a horpdást sérelmezve a tulaj azt a választ kapja:"jelentsen fel!"..
...a hab a tortán, hogy bármilyen messze állok meg egy óriási parkolóban a tömegtől, amikor kijövök egy óra elteltével, már mindkét oldalamon állnak..pedig rengeteg üres hely van...
Érthetetlen...
Én is "paneltelepen" lakom. Még nem nagyon láttam, hogy bárki rányitotta volna a másik kocsijára az ajtót, főleg, hogy ahogy észrevettem, mindenki közel azonos helyen szokott leparkolni.
De a bevásárló központok messze a legveszélyesebb helyek. Főleg mikor azt látom, hogy totál üres, de a második autó ami beáll. az rögtön az enyém mellé... Vagy én kocsimra is rányitottak, pedig széles parkolóban álltam meg direkt oldalra húzódva, vannak barmok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!