Megéri bíróságra menni? Kép, többi lent?
Rendőrségi jegyzőkönyv van de a közút írt egy levelet, hogy nem fizet mert nem az úttesten közlekedtem. 2 felni, görgőzés, futómű beállítás, hegesztés, gumi.
Nem éri meg bíróságra menni. Nagyon jó jogászaik vannak, és főleg igennagy rutinnal rendelkeznek.
Ezek a felvételek a bírónak biztosan nem mondanak semmit.
Sajnos több kizáró indokuk is lesz. Ne emészd magad, sajnos ez előfordul.
A 3-4. képen gyakorlatilag nem látszik semmi. Krumplival/kaputelefonnal fotózva, közelről, sötétben. Ez kb csak arra jó... Hmm... Nem, még arra sem.
Ebből nem tudsz úgy kijönni, hogy neked fizessenek.
"Veszélyes padka!" tábla volt kint?
Az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezettél? Ezt a gumiszabályt mindenre rá lehet húzni.
Úthibák tábla sem volt kint megadott hosszal?
Mert ha igen akkor onnantól kezdve már felesleges vele szenvedni.
Meg szerintem amúgy is.
Egyébként meg, hogy őszinte legyek ritka nagy marha vagy, hogy ilyen kis oldalfalú gumit használsz a frankó magyar utakon...
Céges autóval már átmentem 500 baromi nagy kátyún és semmi baja nem lett egy hátsó rugótörésen kívül (Bár azt lehet a dupla körforgalomban szedtem össze amikor átmentem keresztbe a nagy gömbökön) :D
Egyébként a rendőr nem büntetett meg a gumi miatt?
Mert jobban megnézve a futófelülete valahol szétszórva hever az ország útjain por formájában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!