Megéri többet adni a Nyári gumiért?
Figyelt kérdés
Mennyi különbség van a gumik jelőlésénél? Például az egyiknél a tapadás "A" jele masiknál "B" "C".....
Fogyasztás között az "A" és a "B", fogyasztas tekintetében megéri többet kiadni a gumiért?
Bocsi ha zavaros...😊
2018. márc. 13. 12:54
1/10 anonim válasza:
Mindig megėri a jobb minősėg (bizonyos határok között)
2/10 anonim válasza:
Megéri, mert nyári gumit sokkal több ideig használsz egy évben, mint télit (kb. 3 hónap max.).
3/10 D. Brasco válasza:
Mondjuk azt sem artana tudni milyen kocsirol van szó,mert mondjuk egy swiftet biztos nem a premium kategoriabol gumiznek fel gyakorlatilag az auto piaci ertekenek megfelelő összeggből,egy s osztályra meg biztos nem raknék linglong vagy bármi más sunájfunáj kínai retket!
4/10 A kérdező kommentje:
Suzuki ignis. Megvettem a családtól, és szeretnék rá új gumikat. Eddig nem volt napi használatban, most abban van a munka miatt. Napi 100 km.
Milyet ajánlotok rá? 175/65 R14
Ti milyet használtok?
2018. márc. 13. 13:47
5/10 anonim válasza:
Én minőségi 4 évszakost tennék rá.
6/10 anonim válasza:
Megéri. Biztonsági szempont is van, de halkabbak is. Én Michelin nyári gumiját venném.
7/10 anonim válasza:
A 4 évszakossal én vitatkoznék, mert az valójában se télre, se nyárra nem az igazi. Nem hülyeségből van direkt nyári és téli gumi.
8/10 A kérdező kommentje:
Négy évszakos az már volt, continental. Nyáron amior esett az eső, akkor nagyobb fekezésnél már dolgozott az ABS, télen meg nem kehetett az utcán felmenni.
2018. márc. 13. 15:04
9/10 anonim válasza:
Nekem Falken van téli nyári egyaránt
185-ös méretben
10/10 anonim válasza:
Én is a Falken márkát használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve.(255/30/ZR21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!