Gábor t kérdése:
Görkorcsolyával, hogy lehet átkelni szabályosan, gyalogos átkelőhelyen. (zebrán)?
Figyelt kérdés
Ez kedden korán reggel jutott eszembe , mikor át kelt előttem a zebrán , egy görkoris. :)2019. ápr. 16. 20:56
11/12 anonim válasza:
Ezt én sem értem... Miért lenne tilos az utcán, parkolóban görkorizni? Kicsi korom óta az utcán, lakónegyedben görkorizok, és soha senki nem szól semmit. Sőt, volt hogy valamelyik szomszéd meg is jegyezte, hogy jaj, el ne essek vagy vigyázzak a kátyúkkal (amivel amúgy tele van erre minden).
A kérdésedre válaszolva, ahogy az előttem szólók mondták, gyalogosként közlekedsz vele. Megvárod a zöldet, át az átjárón és annyi.
12/12 anonim válasza:
Alaposan körbenézni a zebra előtt, mert sokkal gyorsabb mint a gyalogos, de sokkal lassabban is áll meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!