Miért áll a gyalogos a zebrához, ha nem is akar átmenni?
Dehogyis.
Nálunk megáll az egész forgalom, kilométeres a sor, persze a kb 79éves bözsi néni támasztja a defektes biciklijét a zebránál.
Nézeget jobbra balra, nehogy ránézzen az autosra és legalább intsen, hogy nem megy át...
Majd ugye rádudálok vagy kétszer , mert szerintem hallokészüléke is vam ami nem műkődik,
Mögöttem vagy 10-en dudálnak hogy menjek már.
Na de ha én élindulok nyilvám a mami is azonnal át akarja tolni a bicaját az uton.
Tehát a harmadik dudaszóra reagál , de még ő van felháborodva, hogy miatta áll a sor???
És én miért nem tudom hogy ő nem akar átkelni, hiszen ő csak ott parkolta le a bicajt, ja a zebránal ...
Kész vagyok tőlük!
Persze 8-as, és mégis hogyan adsz neki elsőbbséget, ha pont akkor indul el, amikor te is a zebrához érsz? Nem kockáztathatsz, ha ott volt a látóteredben és elütöd a zebrán, azért elég keményen megbüntetnek és őszintén szólva a lelkivilágod sem lesz már nyugodt, ha durva sérüléseket szerez.
Az pedig nettó baromsag, hogy akkor kell a gyalogost átengedni, ha már lelépett. Akkor minek a zebra? Folyamatos forgalom esetén ott állna szerencsétlen napestig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!