A rendőrség hány hónapig nyomoz egy lopott kerékpár után?
# 19
Szorosan ugyan nem tartozik a kérdéshez, de technikailag a versenyszféra (és az utált EU...) tartja el a közszférát cakk um pakk.
Minden jövedelmet terhelő adó és járulék a közszférában kvázi értelmezhetetlen, amit az állami az egyik zsebéből kivesz a másikba visszateszi.
De mind mondtam ez nem igazán tartozik ide és a rendőrök kb. az utolsók, akiktől sajnálnék egy becsületes fizetést, sőt, ők érdemelnék meg leginkább, hogy ne legyenek rákényszerülve semmiféle mutyira és becsülettel végezhessék a dolgukat. Mégsem - többek között - ide vándorol a költségvetési pénz.
# 22
Szerinted mikor az állam egyik szerve (aka. rendőrség) kiutalja a bruttó bért majd szintén az állam egy másik szerve (NAV) visszapakol belőle szépen x%-ot ugyan abba a zsebbe akkor számít?
A rendőr mint ember szempontjából szerinted számít?
Mert szerintem neki eléggé. Es a válaszoló mi fizetjük a fizetesetekre reagáltam hogy akkor a rendőr a saját 130 ezer forintos fizetését is fizeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!