Ha elkapnak miközben autópálya híd szervízjárdáján tolom a kerékpárt mit tudnak kideríteni rólam?
Átjárkáltunk kerékpárral jó páran egy autópálya hídon, mert a legközelebbi közúti híd nagyon messze van. Az autópálya kezelő megelégelte a dolgot, áthatolhatatlan akadály telepítésébe fogott arra a lépcsőre ami a szervízjárdára vezet. Jelenleg elvitték a korlátot, most a hétvégén még ,,szabad" a bejárás. Arra gondoltam, hogy utoljára még kiruccanok egyet a városba, mert hétfőtől be leszek zárva egy tanyavilágba... kérdésem, hogy a rend éber őre ha véletlenül el kap mit tud kideríteni rólam a helyszínen az után, hogy átadtam a személyi igazolványomat? Azt ki tudja e deríteni, hogy van vezetői engedélyem, arra rájöhet e, hogy mind e mellett még egy kocsi is van a nevemen és ráadásul azon érvényes e matrica is van?
Ha igen, milyen büntire számítsak?
Ez esetben nincs jelentősége, hogy van-e jogsid vagy kocsid matricával vagy anélkül.
Az esetleges szabálysértést gyalogosként követed el!
Hmm, időhöz kötött. Miért, a tápéi komp nem volt az? Az általad annyit propagált betérős busz nem volna az? A mostani algyői busz talán nem az? És máshol szerinted a tanyabusz füttyre odajön, nem is kell rá várni?
Persze, pénzbe kerül. De önkormányzati feladat a helyi közlekedés biztosítása. Fizesse hát az önkormányzat. Ha pedig nem teszi, igen, magatoknak kell megoldani és legközelebb olyan emberre szavazni, aki hatékonyabban tudja képviselni az erdekeiteket.
Az "áthatolhatatlan" akadályt szépen le kell vágni mikor elkészült. Erővágó, lángvágó ,fűrész ami éppen kell,nem tudom milyen lesz a lezárás..Probléma megoldva :)
A rendőrt nem érdekli a jogsid ha bicajjal vagy,nem veszi el. A kettőnek semmi köze egymáshoz,mert nem gépjárművel szedsz szabályt. A büntetést meg nem fizeted be ha csórógyerek vagy, majd közmunkán beváltod, és újra mész a hídon. Ha évente kétszer elkapnak akkor kb 10 nap közmunkával kiválthatod az "éves bérleted"a hídon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!