Ha engem nem engednek ki akkor én miért engedjek ki másokat?
A te futárcéged egy csomagomat már összetörte, valamint a futár egy másik csomagomat mindenféle azonosítás nélkül a szomszéd kezébe nyomta, illetve egy kiszállítási cím módosítást is képtelenek megcsinálni, a megbeszélt időpontban egész nap vártam egy csomagra és nem jött senki. Az ügyfélszolgálatotok úgy borzalmas ahogy van, de a futárok se jobbak.
Ezek után én ha meglátom a ti kisteherautóitokat a forgalomban, hasonlóan segítőkész és előzékeny vagyok velük, mint amennyire a cég munkatársai velem. Szóval ne lepődj meg, hogy ennyien utálnak titeket a forgalomban is. Kiérdemeltétek. Egy dolgotok lenne: a csomagszállítás, és azt botrányos minőségben végzitek, 1,9 csillagos értékelésetek van az öt csillagból az interneten, olvass bele, miket írnak a cégetekről az ügyfelek, akik fizetnek a "szolgáltatásotokért"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!