Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha engem nem engednek ki...

Ha engem nem engednek ki akkor én miért engedjek ki másokat?

Figyelt kérdés
Egy D betűs jól ismert futárcég kisteherjét vezetem és úgy érzem mintha mindenki szivatni akarna. Mikor sávot akarok váltani akkor a a másik sávban lévő autó direkt rágyorsít hogy nehogy beférjek elé. Ha pedig be van dugulva egy forgalmas út és én a mellékútról szeretnék kikanyarodni jobbra kisívben akkor hótziher hogy senki sem fog kiengedni, ott szobrozhatok 10 perceket.
2019. márc. 7. 12:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
budapesten kedvesek az autósok én az ország nyugati felén megyek sokat (Győr, Szombathely, Sopron) na erre katasztrófa
2019. márc. 7. 17:52
 12/13 Majatom ***** válasza:
Ez szerintem teljesen területfüggő, és az adott mentalitás ragad az emberre. Például nekem is úgy alakult, hogy az elmúlt 10 hónapban kb kéthetente kellett Debrecenbe mennem. Ott is nagyon előzékenyek az emberek, emiatt dinamikus is a forgalom, és észrevettem magamon, hogy más mentalitással közlekedem Debrecenben, mint máshol. Én is előzékenyebb vagyok, hiszen velem is azok. Van például egy nagyon kedvelt, és emiatt forgalmas elkerülő út, onnan az alsóbbrendű kereszteződésből a védett útra majdhogynem cipzár elv alapján jönnek fel az autók, átlag minden harmadik, negyedik autós beenged valakit, de mivel ott ez megszokott dolog, így eleve akkora követési távot tartanak, hogy beférjen, és nem lassítja jelentősen a védett út forgalmát.
2019. márc. 8. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

A te futárcéged egy csomagomat már összetörte, valamint a futár egy másik csomagomat mindenféle azonosítás nélkül a szomszéd kezébe nyomta, illetve egy kiszállítási cím módosítást is képtelenek megcsinálni, a megbeszélt időpontban egész nap vártam egy csomagra és nem jött senki. Az ügyfélszolgálatotok úgy borzalmas ahogy van, de a futárok se jobbak.

Ezek után én ha meglátom a ti kisteherautóitokat a forgalomban, hasonlóan segítőkész és előzékeny vagyok velük, mint amennyire a cég munkatársai velem. Szóval ne lepődj meg, hogy ennyien utálnak titeket a forgalomban is. Kiérdemeltétek. Egy dolgotok lenne: a csomagszállítás, és azt botrányos minőségben végzitek, 1,9 csillagos értékelésetek van az öt csillagból az interneten, olvass bele, miket írnak a cégetekről az ügyfelek, akik fizetnek a "szolgáltatásotokért"!

2019. márc. 9. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!