Volt1xkérdés kérdése:
Este hajnal fél 1 kor van trafipax?
Figyelt kérdés
egy beeső utcában van trfpaksz (nemtudom hogy kell leírni) ja igen én 80 al mentem lakott területen belűl kivilágítatlan kocsival milyen büntetésre számíthatok?ha esetleg mégis van2010. jún. 30. 02:03
11/17 A kérdező kommentje:
és minden este le kell venni az akksisarut h reggel beinduljon 19 éves vagyok és faternak még nem volt zséje megcsináltatni :S nem is hiszem h lesz ha megbüntetnek :S
2010. jún. 30. 15:28
12/17 anonim válasza:
Minek ismétled meg a kérdésemet?
13/17 A kérdező kommentje:
milyen kérdésed?
2010. jún. 30. 18:40
14/17 anonim válasza:
"dízelről autóról van szó.? ha igen akkor a kérdező mellett vagyok. :-)"
Miért? A dízel autó nem tudja ellátni magát árammal? Ezekszerint hetente/havonta/félévente tölteni kell az akksiját?
15/17 anonim válasza:
ha dízel .- van benne izzítógyertya.. ha le van merülve az akksi, akkor megértem hogy lekapcsolt minden áramfogyasztó eszközt hogy inkább hagyta, a könnyebb beindulás érdekében az kapjon áramot, hogy meglegyen az öngyulladási hőmérséklet.. - ezért kérdeztem hogy dízeles autó
16/17 anonim válasza:
15 fok fölött nem is szoktak izzítani a dízelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!