Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bemérhetett a trafipax?

Bemérhetett a trafipax?

Figyelt kérdés
Ma hazafelé jövet 70es táblánál kb. olyan 80-90-nel jöhettem. 110 a megengedett csak van egy szakasz ahol 70. Ha vkinek ez mond vmit Miskolctól kifelé jövet 37 sz. főút. Ez egy 4 sávos út középen elválasztó szalagkorláttal. A rendőrök civil autóból mértek, de nem az én oldalamon álltak hanem a másik oldalon. Ilyenkor mind2 irányú forgalmat mérik? Sztetek bemérhettek?
2010. máj. 13. 18:29
 1/7 anonim válasza:
46%
A trafiknál is van egy tűrés határ ha 70 es táblánál mentél 80-85 öt azt még lehett hogy elnézik! városba aki 50 helyett 60-65 el megy annak még nem küldik a csekket! Egyébként nem hiszem hogy téged mértek volna!
2010. máj. 13. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem 50-es táblánál 63-al mértek be, és megállítottak, majd egy 3000ft-os bírsággal továbbhajtottam.
2010. máj. 13. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet,hogy bemértek de ez már nem olyan tragédia mint régen volt. Ha gyorsan mentél küldenek egy kb 30 ezres csekket,ezt előbb utóbb föladod és ezzel be van fejezve az ügy .Nincs büntetőpont,nincs jogosítvány bevonás, nincs semmi más szankció.
2010. máj. 13. 18:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Páran mondták hogy a korlát miatt nem mivel nem látszik a rendszám... de azért örülnék ha nem 30000 ftos csekkel csengetne a postás:S
2010. máj. 13. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
1. hsz. Hülyeség, hogy nem mérnek be 50-es táblánál 60-al. Egyébként szerintem nem mértek be. Azt viszont bele kell kalkulálni, hogy a régebbi autók úgy vannak belőve, hogy kb. 10%-ot csal az óra. Többet mutat mint amennyit mész. Az újabb autók kb. 5 km/h-val mutatnak többet. Erre még rá kell számolni a traffipax 1%-os tűrését.
2010. máj. 15. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában 10%os a tűréshatár, tehát 70es táblánál kb 77el mész nem gond. Rendőr ismerősöm azt mondta néha 15% is belefér, tehát elképzelhető, hogy nem szaladtál bele a mérésbe
2010. máj. 15. 21:05
 7/7 anonim válasza:
Szerintem ha a másik oldalon álltak nem mértek be,de ha mégis az nem jó.A férjemnek is most jött a 30ezres csekk 50-es táblánál,65-el ment!
2010. máj. 17. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!