Kéne nekem tanulni ezt a kreszt?
16 éves vagyok, most csinálom az e-learninget. Eddig megcsináltam 3 modult. Az első kettőt normálisan. Majdnem elaludtam. A 3.-ba belese olvastam, csak végig tekertem, hogy gyorsan megcsináljam a modul záró tesztet.. és ki gondolta volna 100% az is...
Tudni kell rólam, hogy 14 éves korom óta autób#zi vagyok...
Szerintetek van értelme tovább csinálni?
Nincs, hagyd abba, ha elalszol rajta, nem érdekel a téma... de ne akarj vezetni, a KRESZ a gyakorlatban nem arról szól, hogy négy válasz közül kitotózod, hogy melyik a logikus, hanem hogy gondolkodás nélkül tudd, az adott pillanatban mi a szabályos.
A közúti közlekedés lényege nem az autób#ziság.
Mert a modulzárókat szerinted más nem tudja 100%-ra megcsinálni?
Csinálj meg egy 75 kérdéses próbavizsgát.
Az ilyenek mondják majd a fa*zságaikat, hogy kreszből olyan kérdések voltak amit nem tanultunk stb. Meg elsőre nem lehet átmenni forgalmin :D
Azt csinálsz amit akarsz....kressz vizsgán meg vagy átmész vagy nem. Aztán majd vezetésnél vagy tudod alkalmazni amit tudsz vagy majd csukott szemmel jó nagy gázt nyomsz (csak nyomnál,mert az oktató figyel),mert fogalmad sincs,hogy ott mit kellene csinálnod és különben is uncsi.
Én is sok részt untam mert tudtam,de azért vettem a fáradtságot és végigolvastam,mert van amikor a felesleges slang az amitől rendesen megérti az ember. Ezt meg az egy dolog,hogy tudni kell,de megérteni is és alkalmazni és ne aggódj jó adag ember tekintettel sincs a tanulókra se.
Amúgy majdnem elaludtál olyan uncsi volt tanulni, hát még autópályán milyen uncsi vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!