Milyen könyvből érdemes kreszt tanulni?
Cipőt a cipőboltból, KRESZ-t a KRESZ könyvből!
Bár nem a legjobb előre tanulni az esetleges téves értelmezések miatt.
Transport media - Kresz tankönyv autóvezetőknek, motorosoknak. Ebből azt hiszem a 2015-ös van. Benne van műszaki, kresz, és még az elsősegély is.
Vagy pedig Kotra Károlynak a Kresz könyve, abból is az újabbat keresd.
Ez mind a kettő jó.
Köszönöm SZépen a segítséget.
Kedves Második!
Addíg még okés volt, hogy Kresz könyv és valami fríss, de ahogy szétnéztem neten, ebőbl is van nem csak 3 féle.. Így az érdekelt, hogy ki kitől ajánl. Mondjuk már, elég fáradt voltam, amikor írtam, így lehetett volna érthetőbb a részemről is. (Plusz megjegyzés: A tanárok is megválogatják, hogy milyen könyvből tanítanak, nem elég csak annyi nekik, hogy Biológia vagy Irodalom könyv.)
"Kedves Második!
Addíg még okés volt, hogy Kresz könyv és valami fríss, de ahogy szétnéztem neten, ebőbl is van nem csak 3 féle."
Nos nem véletlenül linkeltem be a naprakész jogszabályt! Ha méltóztattál volna beleolvasni, nem csak háborogni, akkor magadtól is rájöttél volna, hogy mindig az a legfrissebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!