Egy hónap alatt meglehet tanulni a kreszt + elsősegélyt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 22:38
1/11 anonim válasza:
Bőven.
Akár 4-5 nap alatt is simán meg lehet.
2/11 anonim válasza:
Elsősegélyhez elég 1 nap. Kresz-t kényelmesen el tudod osztani pár hétre, nem kell feltétlenül egy hónap.
3/11 anonim válasza:
A Kreszt nem lehet megtanulni ilyen rövid idő alatt.
4/11 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy rendesen nem lehet megtanulni.
Még ha engem is lepontoztok birkák.
5/11 A kérdező kommentje:
Kb. napi hány óra tanulással tudnám rendesen megtanulni, ha tényleg csak 1 hónapom van rá?
2018. júl. 13. 13:18
6/11 A kérdező kommentje:
+ Csak azért kérdem, mert igazából, most előttem az egész nyári szünet és ráérek tanulni, úgyhogy akár több órát is rá tudok szánni egy nap (csak nem egyszerre, mert nem akarom, hogy lankadjon a figyelmem). Csak majd megyek fesztiválra, ami miatt kapásból kiesik egy hét az időmből, plusz még megyek erre-arra a nyáron, így az időm leredukálódik kb egy hónapra.
2018. júl. 13. 13:34
7/11 anonim válasza:
Ne tanulni akard, hanem megérteni. Akkor már a nagy része magától fog menni, és csak egy kis részét kell ténylegesen "magolni"
8/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
Pl. mennyire vannak meg eddig a szabályok, milyen gyorsan tanulsz, stb.
Én sokat bicikliztem már jogsi előtt is, így a szabályok nagy részével már tisztában voltam.
Én egyszer végigolvastam a kresz könyvet (kb. 3-4 óra), egy napig nyomtam a teszteket és másnap hibátlanra megírtam a vizsgát.
9/11 A kérdező kommentje:
Az szép, gratula. :D És köszönöm az eddigi válaszokat.
2018. júl. 13. 21:20
10/11 anonim válasza:
Ha tisztességesen meg akarod tanulni és érteni, akkor kb 1 hét alatt meg lehet tanulni napi 5-6 óra ráfordítással. Az elsősegély pedig kb 1 nap.
Az elsősegély tételeket innen meg tudod tanulni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!