Vezetésbe beledumáló utas ellen van valami receptetek?
Ó hát vannak diszkrétebb megoldások is.
Embere és helyzete válogatja, mikor melyiket lehet alkalmazni.
Volt már olyan, hogy elkezdtem visszakérdezni, és akkora vita kerekedett, hogy már azt kérte hagyjam abba mert fáj a feje annyit dumáltam.
Egy másik alkalommal "eszembe jutott" hogy pont az ellenkező irányba van dolgom, és ezerrel elvágtattunk a város másik végére. Csak kicsit volt ideges 2 óra elteltével.
A legszebb az volt, amikor Hollós-tetőre kellett fölvinnem egy vendéglátós ismerőst. Fölfelé egész úton magyarázott a biztonságos vezetésről és a fékezés módjairól. Visszafelé egy kicsit siettem, 5 percen belül megvolt Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt.
Még az a csönd ami az autóban volt hazáig..... :D
Mennyi finom lelkű ember van...
Nálam senki nem merte megcsinálni, de ha mégis, 2 lehetőség van, a finomabb: feltekerem a zenét
Ha pedig elkap a düh, rábāszok egyet a műszerfalra, és elüvöltöm magam hogy "fogd már be a pofád hogy az isten húzzon a f..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!