Vezetésbe beledumáló utas ellen van valami receptetek?
A navigálás meg a belepofázás között van különbség. Ha valaki ül mellettem és navigál, nézi a GPS-t azt szeretem. Nézi hogy az öt közül hogy melyik sávot tartsam hogy oda jussunk ahova menni akarunk, hogy hányadik utcán kell bekanyarodni, nézi az utca neveket meg házszámokat az sose zavart. Sőt ha új helyre mentünk egy jó darabig jól jött ha valaki ezekre figyel, és így nekem csak az a gondom hogy szebályosak és biztonságosak legyünk.
De amikor azt magyarázzák hogy mikor váltsak le vagy fel, mikor fékezzek meg mikor irányjelzőzzek, tegyem ki az elakadásjelzőt, nézzek hátra, most előzzek, villogjak neki meg a többi, mint valami degeneráltnak az nagyon tud zavarni.
A mai szitu bukta lett volna.
A haveroknak hazudós módszer tetszik. De én olyanokat fogok vinni, akik tudják, hogy van jogsim és ugyan isznak, de nem részegednek le teljesen.
Van egy "alap" kérdés az ilyen esetekre.
-figyelj csak, a taxiban/trolin/vonaton/HÉV-en is odaszólógatsz a sofőrnek?
Ugye, hogy nem, pedig ott még fizetsz is a fuvarért.
Úgy hogy itt most ingyen hallgathatsz, vagy kiraklak.
A legvégső megoldás, ha már semmi sem segít:
-Figyelj! Ez az én autóm, akkor adok gázt, amikor jól esik, és amennyit akarok.
-Aztán úgy kanyarodok, ahogy tudok.
-Továbbá akkor állok bele a fékbe amikor jónak látom.
PÉLDÁUL MOST!!!
Azzal nyomtam egy féket és kifelé....séta.....
/nem vagyok rá büszke, de egyszer már megtettem/
Több éve ismerem, nem barát, inkább csak haver.
Ez még egy augusztusi sztori. Nem kimondottan a belvárosban történt, de olyan helyen álltam meg, ahol jár a villamos és a busz.
Az utazás további részleteiről semmit nem tudok, mert azóta sem találkoztunk..... :D
Ja, ismerős rokonom szerint sebességváltásnál nem kell visszaengedni a gázt!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!