Vezetés közben enni szabályellenes?
Ki rakna meg? Senkit nem érdekel a lukad száll már le ember...
:D
Kérdeztem 3 éve az oktatómtól, hogy ha most zabálnék egy sajtbureszt azt tiltaná e a kresz vagy mi a franc, aztán mondta a csávó, hogy nem, ha nem zavar engem, evidens bakker, mondtam, aztán ennyi, senki le sem tojja még a mobilozást sem... naagyon ritkán, de akkor az esetek többségében ide jönnek rinyálni a kis mobilozó veszélyeztetők, hogy " jaj de hát csak a Kanárim hívott, hogy hogy kell szűlni" Ne parázz ezen és nem kell magad megrakatni ha nem muszáj. Jó étvágyat.
Pfff dehogy!
Én is sokszor eszek-iszok a saját autómban.
(Cégesben necces mert kicsit a kormány)
Ezért jók az öreg hajókormányos mercik, combom közé kapom a kormányt aztán már ehetek is :D
(Persze nem lakott területen vagy főúton, M5-ösön... hanem mondjuk éjjel M6-oson ahol kb. nulla forgalom van)
Valóban érdekes, hogy a hatóságok szerint csak a mobiltelefon kézben tartása veszélyes és tilos, de bármi mással - akár péksütivel - lefoglalhatod a kezedet büntetlenül.
Föltételezem azonban, hogy adott esetben - mondjuk bíróság előtt - ez nem enyhítő körülmény volna, hanem súlyosbító.
Néhány országban már nem csak a kézbentartott mobilhasználat is súlyosan sokba kerül, de az idén megtiltották a vezetés közbeni étkezést, és dohányzást is.
...még az automata váltós kocsikban is..
Én le sem veszem a szemem az útról....
anyósülésen a kaja, pia, táska... odanyúlok és elveszem ami kell, nem kell odanéznem :D
ha rossz a klima akkor veszélyes a kocsiban enni..
próbáltam, sajtburgert majszolom ablak lehuzva, a papirt felcsapja a szememre és nem látok semmit..
de a rendőr nem büntet, de a sajtbucival vigyázni kell ám ! :)
A múlt századból itt ragadt kresz csak a kézben tartott rádiótelefont tiltja.
Kaja, pia, cigi, gps, tablet és társai mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!