Vezettél már Oroszországban?
8-asnak akkor szerinted miért van hogy orosz (moszkvai) ismerőseim közül egy se látott még ilyet? Közülük többen is vezetnek... De az tény, hogy koncentrálni kell nagyon, de azt mindenhol kell. Egyébkent meg nem kell mindent elhinni, amit az interneten találsz.
10-esnek Oroszország nem nagy? Szerintem megkereshetnéd a térképen...
Ên jártam sokat kamionnal Moszkván túl, le Rosztovba, fel a baltikumon Finnországba át. Oda kell figyelni, máshogy vezetnek, más kúltúra . De nem olyan veszélyes az mint amit a videókban lehet látni. Alkalmazkodni kell a helyi sajátosságokhoz, de ez bármelyik országban így van.
Én vagyok az idegen nekem kell úgy mennem hogy ne egyen bajom.
Én csak arra mondtam, hogy azért annyira nem veszélyes, mint aminek mutatják, mert szerintem olyan kb. 20 emberből, ha egy sem látott (és ők utaznak napi 4-5 órát a munkahelyükre/egyetemre) akkor nem olyan gyakori, mint aminek mutatják. (amúgy meg Magyarországon is vannak autóbalesetek) És én most nem Szibéria eldugott lakosságáról beszélek, hanem Moszkváról, meg Szentpétervárról.
"Amerikához képest kicsi." Még Magyarországot se lehet egybe jellemezni, annál meg nagyobb.
"It's storm outside:
-> Go to work by metro and spend an hour sleeping, but becoming wet
-> Go by car and spend two hours concentrating on road, but not becoming wet and cold
Of course second variant.
It’s so safe to drive in storm in Moscow, really, what are you talking about."
Bocsánat, hogy angolul küldöm, de így nem volt időm lefordítani, és így pontosan idézem az illető szavait. Szerintem ebben benne van a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!