Melyik téli gumit vegyem meg szerintetek?
Adott egy Opel Astra G, 195/60 R15-ös nyári gumi van rajta jelenleg, de téliből 185/65 R15-öst tervezek venni. Új téli gumit kell vennem, az előző már használhatatlan, de sajnos szűkősek most az anyagiak, év végéig 1 fizetést kell beosztani, így max 60 ezret tudok szánni a gumikra, ebből 5 ezer a munkadíj (1 felni van csak, így gumikat kell cserélgetni, ezért muszáj vagyok gumishoz járni) :\
Az alábbi gumisnál venném a gumit:
Saetta és Kormoran között gondolkodok, de nem ismerem annyira ezeket a márkákat. Sajnos a 15 ezres gumik már nem férnek bele a keretbe :(
Főleg rövidebb távon használnánk a kocsit télen, egyszeri alkalommal tervezünk egy 300 km-es utat, de ezt leszámítva heti 1-2x járnék vele 50 km-es távokat.
Ezt a két márkát néztem ugyan, de ha a többi megbízhatóbb, akkor mást is választok, ha jobban járok velük.
Hankook lett volna az első választásom, csak amikor akciós volt 13 ezer körül, arról pont lecsúsztam. Mire megrendeltem volna már nem volt készleten nekik :\
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor a Kormoran lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!