Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kecskemét - Eger távon autópál...

Kecskemét - Eger távon autópályán kívül melyik a legjobb útvonal?

Figyelt kérdés
Beleszaladt am már olyan rossz utakba, hogy csoda, hogy nem ment szét a kocsi, tudna valaki javasolni egy jó minőségű útvonalat, ami nem autópálya?

2018. szept. 26. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Szolnok, jászapáti, dormánd eger...

Jászapáti eger között jó az út. Jászapáti szolnok szar de nem a legszarabb. Szolnok kecske közt passzolom.

2018. szept. 26. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kecskemét - Cegléd - Jászberény - Jászapáti - Eger.

Néhány éve végigmentem ezen az útvonalon egy S-line Audival (kemény futómű), nem emlékszek, hogy szitkozódtam volna a rossz út miatt, pedig szoktam.

Ettől jobb nincs, csak mellékutak vannak, azok pedig rosszak. M5-M0-M3 a másik alternatíva, de egyrészt 50 km-vel hosszabb, ami nagyon sok, viszont tuti jó az út. De így még pályadíjat is kell venned.

2018. szept. 26. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
A többiek már írták az útvonalakat, viszont ha lehet mindenképpen főutak legyenek, mert a mellékutak még rosszabb állapotban vannak... egyébként én biztos autópályán mennék és megyek is, mivel ott azt a plusz 50 kilométert időben simán visszahozom.
2018. szept. 26. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket. Attól függően, hogy Szeged vagy Kkmajsa felől érkezem mindig más útvonalat ad a GPS.

Legutóbb mellékutaztam és éjjel kb 10km kátyukerülgetés 50-es tempóval, majd Nagykőrös előtt megelőzött egy skoda, majd pár száz méter után elütött egy őzet...szegény.

Szóval a vadregényből elég volt....

2018. szept. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!