Legjobb tömegközlekedés-tervező program?
A menetrendek.hu-t ismerem valamelyest, általam látott hibája, hogy nem ismeri a HÉV-et. Más hiányosságáról tudtok?
Jobb progi?
Én általában csak telóról beütöm a google-be és kiválasztom mint úti cél tömegközlekedéssel. Az ismeri a hévet, vonatot, buszt, metrót, villamost, mindent.
Ennél jobb és egyszerűbb nincs
Ezt nem ismerem.
Pl. Mit írjak be,hova, hogy Budapest - Szente útra mondjuk csütörtök 16-án kilistázza a napi lehetőségeket?
A futár akkor jó, ha csak bkk-t használsz.
Vonatozáshoz az elvira a nyerő, buszozáshoz a menetrendek.hu
A google maps nagyjából mindhez használható.
A Google Maps egyelőre nem ismeri az összes szolgáltatót, illetve vonatoknál csak útvonalat és menetidőt optimalizál, árat nem. De kiindulásnak tök jó.
A menetrendek.hu a helyközi buszokban erős, de a vasúti csatlakozásokat is beleveszi, ennyiben jobb a mavcsoport.hu oldalánál, ami csak a vonatokat tudja és kész. Én ezeket szoktam kombinálni, néha a Google Maps sima térképnèzete is segit a tervezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!