BP III. kerület Testvérhegyről melyik a legjobb útvonal autóval, a Biatorbágyi ipari parkba?
Két lehetőséggel számoltam, érdekelne a véleményetek.
Első lehetőség ugyebár Bécsi úton, Solymár felé aztán Máriaremete Budakeszi érintésével kb 29 km.
Vagy keresztül a városon M1 felé. Ami olyan 27 km.
Km nem számít, de érdekelne hogy ti bele a közepébe vagy pedig inkább kikerülni a nagy forgalmat típusúak vagytok.
Biztos velem van a gond, hogy én gyűlölöm a Solymár környéki utakat, de én simán át szoktam menni a városon!
Persze az se mindegy mikor indulsz, mert a délutáni dugóban halál, de napközben jól lehet haladni!
Remetehegyi út - Mátyáshegyi út - Kapy utca - Budakeszi út - Budakeszi - Biatorbágy a javaslatom.
DE: Budakeszin a Fő utcát felújítják mostanában és szerencsétlenségedre csatornaépítés kezdődik a Bécsi úton is. Így lehet, hogy érdemes a fenti útvonalon Budakeszi helyett a Városmajior utca - Budaörsi út felé venni az irányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!