Hibázik, és még ő ugat?
Szépen nyugodtan de határozottan a szemébe nézel és:
,,A JÓ BÜDÖS KURV.A ANYÁ.DAT NEM ISMERED A KRESZT AZTÁN MÉG TE PATTOGSZ??!! AZ ÉKG-D LEGYEN EGYENES TE KÖCS.ÖG!
Én ezt mondanám neki:
"Te fogsz félreállni, nem én. Ha ez nem tetszik, hívjál rendőrt."
Az ilyenekkel vigyázz, könnyen agresszív lesz, és előfordulhat, hogy kárt akar tenni benned vagy az autódban. Legyél felkészülve.
Haveromat egy ilyen egyén veszélyesen megelőzte, utána neki állt feljebb, megállt a főút közepén megállítva az egész forgalmat, és elindult haverom fele. Leköpte az autóját, majd ki akarta szedni. A fickó ezzel azt érte el, hogy kapott egy sallert, és ülve folytatta a beszélgetést. Utána fenyegetőzött, hogy fel lesz jelentve, ekkor a mögöttük lévő autóból kiszólt az ügyvéd, hogy nyugodtan, de azt is mondja el, hogy előtte mit csinált.
Nekem nagyon tetszett ez a sztori, ritka, hogy így összejön minden. :D Ha nem ő lett volna ott, el se hiszem.
Érdekesb hogy az esetek 99%-ában a szabálytalankodónak van nagyobb hangja...
Egyszerűen a szabályismeret (és -tisztelet) hiányát próbálja hangerővel pótolni; elbizonytalanítva ezzel a szabályos felet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!