Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legtöbbször autós vagy bicikli...

Legtöbbször autós vagy biciklis (motoros) hibázik?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
vegyes
2009. szept. 28. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem figyelnek eléggé oda a bicajosokra! én elektromos bicajjal járok s elég sűrűn nekem is szabálytalanul kell mennem mert az autósok miatt!
2009. szept. 28. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

A hiba nem a kerekek számától és a hajtóerőt biztosító dologtól, hanem csakis az emberi tényezőtől függ.

Kérdésed - melyhez időközben hozzátetted, hogy magad szabálytalanul közlekedsz (persze mások hibájából... szegény ártatlan) - ordítja, hogy csak önmagad igazolását szeretnéd a válaszokban viszontlátni. Ugye az autóst akarod főbűnösnek? Legyen: "legtöbbször az autós hibázik". Most akkor öröm és 'bódottá' (by mocsoládi nagyfater) van?

2009. szept. 29. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
igen, sokszor az autós a hibás, de sokszor a 2kerekűs. ezt nemlehet általánosítani. mind a 2 csoportban vannak figyelmetlenek, hibásak.
2009. szept. 29. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Elektromos bicajjal járok! Én csak azt akartam írni hogy amikor elsőbbségem van akkor nem engednek el ezért szabálytalanul közlekedek mivel olyan helyen megállok ahol nem szabályos,azért mert ha szabályosan mennék elütnének! Napi szinten így megy ugyanis " Ipszilonon keresztül" közlekedek!
2009. szept. 29. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valami gond van a mocist, biciklist a nem egyértelmű helyzetekből, szinte mindig hibásnak hozzák ki.
2009. okt. 4. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!